Kundecase på solceller: Sådan gik Mortens 2022

“Jeg er rigtig glad for at jeg kom i gang med solceller. Anlægget passer sig selv og jeg sparer penge på elregningen hver måned. Selv om vinteren sparer jeg ved at lade på batteriet om natten!”

Skrevet af
Christopher Brix
Solceller

Officiel EasyGreen kundecase med solceller - Sådan gik Mortens 2022Hvad betyder det egentlig for dig at få et solcelleanlæg? Det kan være rigtig svært at gennemskue hvor meget du rent faktisk sparer! Derfor har vi taget udgangspunkt i Mortens oplevelse med EasyGreen. Morten fik monteret sit solcelleanlæg af EasyGreen i Januar 2022.

Efter Morten fik monteret et 7.20 kW anlæg med et 5 kWh batteri blev der produceret 7.570 kWh i løbet af 2022 og af dem brugte han selv 73%. Han sparede 18.742 kr.* direkte på elregningen. De kWh han ikke selv kunne bruge, solgte han tilbage til elnettet og sparede ekstra 2.880 kr.**! Anlægget blev skræddersyet til Mortens bolig, hvor boligens forbrug, fremtidsplaner og forbrugsvaner lagde grundlaget for at finde det helt rigtige anlæg.

Han fik en samlet besparelse på hele 21.622 kr. i 2022!

*Ud fra en gennemsnitligt pris på 3,4 kr pr. kWh.

**Ud fra en gennemsnitligt tilbagesalgspris på 1,4 kr pr. kWh.

Egetforbrug af strømmen

Hvad kan du forvente af 2023?

 

Vi havde et 2022 med stigende elpriser og i 2023 er de nye tariffer allerede indført for langt de fleste privatkunder i Danmark. De nye tariffer betyder at strømmen bliver endnu dyrere i spidsbelastning og billigere om natten.

 

Du kan se de nye tariffer på grafen herunder:

For dem som investerer i et batteri, er det en kæmpe fordel! Her kan du nemlig indstille batteriet til at lade fra nettet om natten, hvor strømmen er billig - og aflade i perioder hvor strømmen er dyrest.

Hvis du er nysgerrig på hvad du kan spare på årlig basis med et solcelleanlæg, så kan vores anbefaler give dig en estimeret besparelse ud fra dit årlige strømforbrug og din bolig størrelse.


Få et tilbud fra EasyGreen

Det kan du forvente:

group icon

Snak med en energirådgiver

house icon

Sammen skræddersyer vi en løsning

mail icon

Du modtager et tilbud

Thank you! Your submission has been received!
Noget gik galt. Tjek venligst om alt er indtastet korrekt.