Solceller med batteri har aldrig givet bedre mening

Få et tilbud

5 Stjerner

På Trustpilot

1.000+

Installationer

VE-Godkendt

Montører

378 ton

Årlig CO2 Sparet
solcelle batteri

Hvor stort et batteri skal mit solcelleanlæg have?

Hos EasyGreen sælger vi næsten kun solcelleanlæg med batteri - altså hybridanlæg. Det vil sige, at næsten alle vores anlæg er inklusiv en batteripakke. Dette gør vi fordi, at vi simpelthen ikke mener at det er en god investering uden. Så simpelt er det.

Det handler nemlig om at bruge den strøm man producerer selv og ikke sælge alt for meget strøm tilbage til elnettet. Det er den bedste forretning for dig, at bruge strømmen selv - derfor et solcelleanlæg med batteri.

Som standard er der altid en 5 kWh batteripakke med til alle vores anlæg, men det kan sagtens være, at en større batteripakke vil give bedre mening til dit og din boligs behov.

Vores rådgivere altid afdække, hvad der passer dig og din hustands behov bedst.

easygreen inverter batteri hushouse batteri og inverter

1 kWh svarer ca. til en af følgende:

Fjernsyn icon

Stream og se fjernsyn i 7 timer

køleskab icon

Have køleskabet tændt i 2 døgn

vaksemaskine icon

Vaske 1 gang i din vaskemaskine

elkedel icon

Koge vand i din elkedel 10 gange

Hvor langt rækker
et batteri?

Det kommer, igen, an på størrelsen af batteriet, da en større batteripakke altid vil kunne lagre flere kWh. Og hvad betyder det så? Batteriet er opgjort i kilowatttimer (kWh) som, kort fortalt, er en måleenhed for vores elforbrug. Det vil sige, at når et standardanlæg fra EasyGreen kommer med et 5 kWh batteripakke, så er dette et udtryk for mængden af energi, der kan lagres i batteriet. Forvirret? - Ovenstående er et eksempel på hvad 1 kWh svarer til.

Hør mere om hvordan et batteri virker

Kan det betale sig at investere i det størst mulige batteri?

Som udgangspunkt rådgiver vi altid til et solcelleanlæg med batteri dimensioneret til anlæggets størrelse. Der kan dog være enkelte særtilfælde, hvor vi vil anbefale enten en større eller mindre batteripakke, ud fra det konkrete behov. Dette kan typisk være, hvis forbruget er centreret i løbet af dagen og året, eller hvis det eksempelvis er sommerhus eller lign. Hvis du har el-bil kan aflade hastigheden være en faktor du skal tage højde for. Hvis du gerne vil vide hvad et solcelleanlæg koster, så kan du læse mere om prisen på solceller her.

Opladning om natten

Det kan typisk være en rigtig god investering at lade sit batteri op om natten, hvor strømmen typisk vil være billigere. Derfor kan alle vores solcelleanlæg med batteri indstilles til at lade eksempelvis mellem klokken 02-04 om natten, og på den måde få billig strøm om natten. Alle EasyGreens batteripakker kan lades op om natten med strøm fra el-nettet og bruges når man vågner op. Derved vil du både have alle de kendte fordele ved et solcelleanlæg om dagen, hvor produktionen er størst og opladningen og indkøb af de billig strøm om natten hvor kWh-prisen er lavest, hvilket gør et solcelleanlæg med batteri et rigtig god ide. Vi kan indstille dette for dig ved installationen af dit anlæg, så behøver du ikke at lære hele solcelleanlæggets manuel udenad for at få gavn af batteriets funktioner.

huawei batteri

Hvor hurtigt kan batteriet aflade?

EasyGreens standard solcelleanlæg med batteri kommer altid med en batteripakke på 5 kWh.Som man kan se i nedenstående skema, så betyder dette, at denne størrelse batteri kan aflade med maximalt 2.5 kW ad gangen (Max. output power).Skulle man ønske en større batteripakke bestående eksempelvis af 2 ”Battery Modules” på i alt 10 kWh, ville det maximale output således være 5 kW. Det er i sær vigtigt hvis man skal lade hurtigt på sin elbil.

Batteri til solcelleanlæg

Spørgsmål...

Spar tiden og får svar på dine spørgsmål med det samme

Hvordan fungerer opladning om natten?

Plus tegn

Kan jeg opgradere min batteripakke?

Plus tegn

Hvad er et hybrid solcelleanlæg?

Plus tegn

Hvilke fordele er der ved Huwaei batteri?

Plus tegn

Kan jeg gemme strømmen fra sommeren til om vinteren?

Plus tegn
Stadig i tvivl? Prøv vores anbefaler

Få et tilbud fra EasyGreen

Det kan du forvente:

group icon

Snak med en energirådgiver

house icon

Sammen skræddersyer vi en løsning

mail icon

Du modtager et tilbud

Thank you! Your submission has been received!
Noget gik galt. Tjek venligst om alt er indtastet korrekt.