Overvåg dit solcelleanlæg

Med appen FusionSolar kan du kontrollere dit anlæg 24/7

FusionSolar

Hvordan fungerer appen?

Når du får monteret et solcelleanlæg gennem EasyGreen, medfølger appen ”FusionSolar”, som gør det muligt at overvåge alt omkring din strømproduktion. Du kan bl. a. se anlæggets energiproduktion, sparet energiforbrug, klimafordele, vejret, uregelmæssigheder i anlægget og meget mere. Med appen får du mulighed for at få et overblik over anlæggets produktion, opladning af batteri og husets samlede forbrug. Dette giver mulighed for at optimere på eksempelvis tøjvask, opladning af elbil, opvask, varmepumper mm.

Download appen her

Din egen produktion

Appen giver dig et overblik over både din produktion og dit forbrug. Hertil vi du kunne se når solen skinner at anlægget laver strøm til enten husets forbrug, batteriet eller sælger strømmen gennem vores samarbejdspartner Jysk Energi, hvilket husstanden i dette eksempel tjener lidt ekstra penge på. På denne startside kan du altid se hvordan dit anlæg kører, og på den måde vide hvornår den ideelle tid er til at oplade din elbil, sætte vaskemaskinen over eller andre aktiviteter som bruger meget strøm.

Strøm om natten

Batteriet på et solcelleanlæg er det komponent, der lagrer den elektriske energi, som solcellerne producerer. Uden et batteri ville der ikke være nogen måde at lagre energi fra solcellerne, og dermed ville de ikke være særligt effektive. Batterierne på et solcelleanlæg kan enten være integreret i selve anlægget eller eksternt. De integrerede batterier er ofte mindre og mere effektive, men de eksterne batterier giver dig mulighed for at lagre mere energi. Batterierne på et solcelleanlæg har en række fordele. De lagrer energi, så du kan bruge den, når du har brug for det, og de forlænger levetiden for solcellerne. Batterierne giver dig også mulighed for at bruge solcellerne selv på dage, hvor der ikke er meget sollys.

Salg af overskudsstrøm

Inverteren er hjernen bag anlægget og er den som appen “Fusionsolar” kommunikerer med. Det er inverteren som fordeler strømmen mellem husets forbrug, opladningen af batteriet og til sidst salget tilbage til elnettet. Alt den strøm du ikke selv bruger efter du har ladet dit batteri op, kan du sælge og derigennem tjene endnu flere penge på dit solcelleanlæg. Vi anbefaler Modstrøm som klarer både salg og køb af strøm for dig. Modstrøm sælger din overskudsstrøm til Nord Pool – den nordiske elbørs – til den aktuelle elpris, som selvfølgelig varierer fra time til time.  Derfor er salg af strøm fra solceller en god ekstra måde at tjene penge på dit solcelleanlæg.

Sol panelBatteriInverter
Telefon skærm
Telefon skærm
telefon skærm
Telefon cover
Download appen her

Spørgsmål...

Spar tiden og får svar på dine spørgsmål med det samme

Hvordan får jeg opsat appen til mit solcelleanlæg?

Plus tegn

Hvordan installerer jeg FusionSolar?

Plus tegn

Login til FusionSolar?

Plus tegn

Kan jeg interagere med appen?

Plus tegn

Hvorfor skal jeg downloade FusionSolar appen?

Plus tegn

Hvordan for jeg opsat appen til mit solcelleanlæg?

Plus tegn

Få et tilbud fra EasyGreen

Det kan du forvente:

group icon

Snak med en energirådgiver

house icon

Sammen skræddersyer vi en løsning

mail icon

Du modtager et tilbud

Thank you! Your submission has been received!
Noget gik galt. Tjek venligst om alt er indtastet korrekt.