Energioptimering

Energioptimer din bolig med solceller

Energioptimering

Man hører meget om energioptimering, energieffektivisering, energirenovering og andre energiløsninger til hjemmet, men hvad er det egentligt? Og hvad betyder det helt konkret for mig og mit hjem?

Når man taler om energioptimering af ens bolig, snakker man helt konkret om at tage et aktivt valg, hvor man eksempelvis får monteret et solcelleanlæg eller udskifter sit gamle gasfyr til en varmepumpe. Dette er tiltag som trækker på naturens naturlige energiresurser som vind, vand eller solenergi, i stedet for at bruge gas, olie eller andre former unaturlige kilder som belaster klimaet.

Digital anbefaling

Med vores digitale anbefaler får du muligheden for at få et skræddersyet tilbud til netop din bolig.

Energioptimerings værktøjer

Digital anbefaling

Med vores digitale anbefaler får du muligheden for at få et præcist uforpligtende tilbud på netop din bolig.

Prøv vores anbefaler >

Hvor skal jeg starte?

Det kan være svært at blive klog på hvor man skal starte når man skal energioptimere sit hjem. Her har vi sorteret efter CO2 reducering:

Hvad er energioptimering hos EasyGreen?

EasyGreens mission er ikke bare at sælge en energioptimeringsløsning til din bolig, men at rådgive og hjælpe dig med at ændre dine forbrugsvaner. Hvad hvis nu, du vidste præcis hvornår du skulle tænde for opvaskemaskinen, hvor meget du skulle oplade din elbil eller hvornår du skulle tænde og slukke for varmen for at spare mest muligt på el og varmeregningen.

Hos EasyGreen sparer og tjener du faktisk penge på at være klimavenlig. Ja, du hørte rigtig. Ved en montering af solceller eller opsætningen af en varmepumpe, sparer du ikke kun penge på varme og elregningen, du har også muligheden for at sælge din overskydende el, og på den måde give andre chancen for at skifte til en strømløsning som belaster klimaet mindre.

Prøv vores anbefaler

Få et tilbud fra EasyGreen

Det kan du forvente:

group icon

Snak med en energirådgiver

house icon

Sammen skræddersyer vi en løsning

mail icon

Du modtager et tilbud

Thank you! Your submission has been received!
Noget gik galt. Tjek venligst om alt er indtastet korrekt.