Energikilde:
Solceller

Solceller til sommerhus

Ved at installere et solcelleanlæg på dit sommerhus, dækker du selvfølgelig dit egetforbrug henover sommeren. Det har i mange år været en beskeden forretning at have solceller på dit sommerhus, men med muligheden for at sælge overskydende el og de høje elpriser har det aldrig været en bedre forretning at få solceller på sommerhuset.

Få et tilbud på et solcelleanlæg til sommerhusetSommerhus med solceller

Hvorfor er solceller i dit sommerhus en god investering?

Dit sommerhus bruger mindre strøm end din helårsbolig. Derfor skal du have et solcelleanlæg skræddersyet til et sommerhus behov. Vidste du, at du kan sælge din overskydende el nu og derfor er solceller til sommerhus faktisk en god forretning.

Med EasyGreens løsning, har vi optimeret vores sommerhuspakke efter det danske vejr. Panelerne er "half-cut" som betyder at de er meget lysfølsomme - det er en kæmpe fordel når det eksempelvis er overskyet.

Med muligheden for at gemme strømmen i et batteri, møder du altid op til et fyldt opladt batteri. Så kan du bruge din egen klimavenlige strøm, når du er i sommerhuset.

Dit sommerhus stiger i værdi
Du skal se solceller på sommerhuset som en investering for livet – også selvom du skulle sælge boligen.

Typisk vil du kunne forøge din boligs værdi med ca. 3% alene ved opsætningen af et solcelleanlæg. Derfor kan dine omkostninger ved anlæggelse allerede være dækket ved et eventuel salg af din bolig.

Det mener vi er en grøn og sikker investering.

Ved du ikke hvilken størrelse anlæg du skal bruge?
Som tommelfingerregel skal man have et mindre solcelleanlæg i dit sommerhus end din helårsbolig. Anlægstørrelsen afhænger af dine forbrugsmønstre og dine fremtidsplaner. Den bedste oplevelse for dig er at snakke med en rådgiver, som kan anbefale et anlæg som er skræddersyet til dit sommerhus.

Se vores solceller herSolcelleanlæg med batteri til sommerhuset

Fordele ved solceller til sommerhus

Det kan sagtens betale sig at få solceller til dit sommerhus i danmark. Med de nye teknologier indenfor batteriløsninger, kan du nemlig sagtens lagre strømmen til senere brug.

Dette gør, at du kan dække en stor del af dit eget forbrug, selvom du kun er deroppe i weekenderne eller lign.

Vidste du, at om sommeren, hvor dit solcelleanlæg måske producerer mere strøm end du bruger, kan du sælge din overskydende strøm til el-nettet og opnå en større besparelse med solceller til sommerhuset.

Hos EasyGreen har vi skræddersyet et solcelleanlæg til de danske sommerhuse, der også giver mening, hvis du skulle have en pool, jacuzzi, sauna eller lign, da din produktion vil blive benyttet med det samme.

Pssst...
Flere undersøgelser har vist, at ens hus vil opleve en værdistigning på over 3%, alene ved opsætning. I flere tilfælde kan anlægget derfor allerede have tjent sig hjem, alene efter opsætning.  

Derfor synes vi, at det giver mening med solceller til sommerhus.

Finansiering

Hos EasyGreen kan du selv vælge betalingsløsning.

Hvis du skal have hjælp til finansieringen, så har vi en fordelagtig løsning til gode markedsvilkår, der både er fleksibel, med en lav rente og uden at skulle have penge op ad lommen nu og her.

Du kan læse meget mere om vores finansieringsløsning herunder.

Fordele ved finansering

Ingen penge op ad lommen

Lav rente

Fleksibel løsning

Stor besparelse på elregningen

Se vores finanseringsløsninger
En højre pil

Overvåg dit anlæg

Se real-time data på dit anlæg

Når vi har installeret dit nye solcelleanlæg, så skal du selvfølgelig også kunne se, hvad det producerer af strøm.

Hos EasyGreen får du derfor adgang til en app, hvor du kan se data på dit anlæg i realtid.

Du kan bl. a. se anlæggets energiproduktion, sparet energiforbrug, klimafordele, vejret, uregelmæssigheder i anlægget og meget mere…

Tag kontrollen tilbage. Det er jo bare strøm.

Du kan downloade appen her

Vores
solcellepakke

Dette solcelleanlæg er optimeret til de fleste sommerhuse.

Med de bedste solcellepaneler og en skræddersyet batteriløsning, kan dit sommerhus blive selvforsynende. Til gavn for miljøet og din pengepung.

Vi har inkluderet alt i dette produkt, hvilket betyder du er dækket 100% ind med alt lige fra rådgivning, montering og vedligeholdelse.
Med andre ord - vi er med dig hele vejen.

Du får

4 kW Solcelleanlæg bestående af:
10 stk. solcelle paneler
5 kWh batteri
3 kW Inverter

Læs mere her om produkterne her.

Inkluderet i aftalen

Rådgivning
Forsikring
App til overvågning af produktion
Montering af anlægget

Vores omtale på Trustpilot

Hvad siger vores kunder?

En højre pil
En højre pil

Kenneth R.

“Min klare og meget tydlige anbefaling, er du skal vælge Easygreen, især hvis du intet ved om solceller!”

Birthe R.

“Vi har fået en god og venlig behandling. Her fire måneder efter har vi et problem med GSRN-nr, ringer op, og vupti - så klarer de også det.”

Thomas C.

“En rigtig god oplevelse, på kun 2 dage for installation med et 10 Kw solcelle anlæg med montering på 2 tagsider. og et 10 kw batteri. Flinke montører og elektriker.”

Rasmus P.

“God og hurtig service, overholdelse af samtlige aftaler også de mundtlige!Næsten uanset tidspunkt på dagen, bliver mails besvaret.Slutproduktet ser virkelig godt ud.”

Morten F.

“Jeg er altid meget kritisk og desværre til tider et brokke hoved 😁 men jeg har på intet tidspunkt i processen med Easygreen været i tvivl om at jeg var i gode hænder..”

Martin J.

“Fuldstændig perfekt informationsniveau og service pr telefon hele vejen igennem processen. Elektriker og opsætningshold lavede et perfekt og hurtigt arbejde.”

Martin R.

“Jeg har lagt vægt på at finde et firma der ville håndtere opgaven fra start til slut. Det har Easygreen gjort. Alle aftaler overholdt, mail og sms’er er blevet besvaret. Jeg er meget tilfreds med arbejdet, de alle har udført..”

Stig J.

“Jeg kan rigtig meget anbefale Easygreenhvis der skal solceller på tagetrigtig behagelige håndværker og professionelt udførtOg ikke mindst opfølgningen fra Easygreen efterfølgende, rigtig godt.”

Mads R.

“God rådgivning og god kundeservice. Vi følte og føler os i gode hænder hos Easygreen!! De kan varmt anbefales!”

AT

“Meget professionel og servicemindet organisation. Jeg anbefaler dem gerne.”

Få et tilbud fra EasyGreen

Det kan du forvente:

group icon

Snak med en energirådgiver

house icon

Sammen skræddersyer vi en løsning

mail icon

Du modtager et tilbud

Thank you! Your submission has been received!
Noget gik galt. Tjek venligst om alt er indtastet korrekt.