EasyGreen

Luft til vand varmepumpe

Se datablad >luft til vand varmepumpe

Mærker: Vølund, Toshiba og Fujitsu

Skift til grøn varme

Få tilbud

Varmepumpen er en bæredygtig og naturlig måde at opvarme din bolig på, og ikke mindst sparer du penge ved at udskifte dit gamle gas og oliefyr. Så gør klimaet og din pengepung en tjeneste og skift til en varmepumpe.

styr din varmepumpe fra telefonen

Hvorfor vælge en varmepumpe?

chatbox icon

Bæredygtig

Få dig en bæredygtig opvarmningskilde, som også sparer dig penge

page icon

Spar penge

Med en varmepumpe for du muligheden for at spare penge på din varmeregning hver måned

paperclip icon

Alt i en app

Få alt fra overblik til handling i en app så du helt selv kan overvåge og styre dit system

Hvordan fungere en varmepumpe?

hvordan virker luft til vand varmepumpe

En varmepumpe er opdelt i en udedel og en indedel, som omdanner luften udefra til varmt vand, som man både kan bruge til opvarmning af ens bolig, samt et dejlig varmt brusebad.Varmepumpen bruger en del strøm, men den leverer til gengæld ca. 4-5 gange så meget som den bruger i varmeenergi. Dette giver ikke kun et økonomisk overskud, men en udskiftning er også med til at tage et stort skridt mod en klimaneutral bolig.

Hvad koster en varmepumpe

Prisen på en luft til vand varmepumpe afhænger af mange variabler. Dette er faktorer såsom størrelsen på din bolig, hvor mange kvadratmeter skal opvarmes, hvor skal den monteres og hvad dit generelle behov er. Vidste du, at man kan søge om energitilskud til at energioptimere sin bolig? Dette kan være en lang og kompliceret proces, så derfor har EasyGreen samlet alt du skal vide på en enkelt side som du kan læse her.

VI KLARER A TIL Z

Prisen på en luft til vand varmepumpe afhænger af mange variabler. Dette er faktorer såsom størrelsen på din bolig, hvor mange kvadratmeter skal opvarmes, hvor skal den monteres og hvad dit generelle behov er. Vidste du, at man kan søge om energitilskud til at energioptimere sin bolig? Dette kan være en lang og kompliceret proces, så derfor har EasyGreen samlet alt du skal vide på en enkelt side som du kan læse her.

BORTSKAFFELSE AF GAMMELT FYR

Indedelen på en luft-til-vand-varmepumpe svarer nogenlunde til størrelsen af et køleskab, og derfor er der brug for plads. Når du alligevel skal skifte dit nuværende fyr, foreslår vi derfor at bruge samme placering. Vi sørger gerne for bortskaffelsen af det gamle fyr, så du ikke behøver at beskæftige dig med det - selvfølgelig kun hvis du ønsker det.

INSTALLATION

Før vi går i gang, ringer vi til dig for at gå dig igennem hvordan monteringen kommer til at forløbe sig. Her er der enlig ikke så meget du skal forholde dig til, men det er altid rat at vide hvem der kommer på besøg.Selve monteringen tager en til to dage, alt efter størrelse og komplikationer. Du behøver ikke at være hjemme, det eneste vi har brug for er en adgang til hvor vi skal hen.

SERVICEEFTERSYN

EasyGreen tilbyder serviceaftaler på en række forskelligeløsninger indenfor energioptimering af hjemmet – og det kan være en rigtig god ide at få serviceret dit energibesparende anlæg, så du opnår den længst muligelevetid på din varmepumpe.

DIMENSIONERING

Vi er eksperter i energioptimering, men du er ekspert på dit hjem. Derfor skræddersyer vi sammen det anlæg som passer til dit for forbrug og dit husbehov.På baggrund af vores snak beregner den pågældende energirådgiver den bedste løsning til dig. Her beregner vi alt fra din økonomiske besparelse, tilbagebetalingstid samt dit fremtidige co2 aftryk.

TEKNISK SUPPORT

Når du får installeret en varmepumpe fra EasyGreen, følger der en app med. Udover denne app er der nogle basale ting, som er værd at vide omkring styringen af din nye varmepumpe, så du ikke står en kold januardag uden varme i hytten. Derfor sørger vi for at sætte dig fuldstændig ind i din nye opvarmningskilde. Men hvis der alligevel skulle opstå et problem, så er vi kun et opkald væk.

RÅDGIVNING

Du skriver dig op til at høre mere om enten solceller eller varmepumpe gennem vores hjemmeside eller anden kanal.Efter du har skrevet dig op til at høre mere, vil en af vores energirådgivere kontakte dig for at høre mere om dit hus.

Få et tilbud
Teknisk Support Rådgivning Installation Bortskaffelse af gammelt fyr Serviceeftersyn Dimensionering

Få et tilbud fra EasyGreen

Det kan du forvente:

group icon

Snak med en energirådgiver

house icon

Sammen skræddersyer vi en løsning

mail icon

Du modtager et tilbud

Thank you! Your submission has been received!
Noget gik galt. Tjek venligst om alt er indtastet korrekt.