Luft til luft
varmepumpe

award icon easygreen

Varme- og kølefunktion. Dette med sit SCOP på helt op til 5,1

mute icon easygreen

En af de mest lyd-neutrale pumper på markedet

plant icon easygreen

A+++ i køle og varme funktion, økonomisk og miljømæssig bæredygtig

Få et tilbud
unique 100 easygreenunique 100 varmepumpe

Styr varmen med din mobil

Når du får monteret et solcelleanlæg gennem EasyGreen, medfølger appen ”FusionSolar”, som gør det muligt at overvåge alt omkring din strømproduktion fra dine solceller. Du kan bl.a. se solcelleanlæggets energiproduktion, sparet energiforbrug, klimafordele, vejret, uregelmæssigheder i anlægget og meget mere. Med appen får du mulighed for at få et overblik over solcellernes produktion, opladning af batteri og husets samlede forbrug. Dette giver mulighed for at optimere på eksempelvis tøjvask, opladning af elbil, opvask, varmepumper m.m.

dashboard appapp dashboard

Vores modeller

Produktbeskrivelse

Du kan skræddersy din UniQue efter dine ønsker! Det er nemlig muligt at udskifte fronten, så du kan være sikker på at varmepumpen passer ind i din stil. UniQue er også særdeles lydsvag. Med sine kun 19dB(A), vil det eneste du bemærker være følelsen af komfort og et behageligt indeklima.UniQue leveres med en særdeles eksklusiv fjernbetjening udført i højeste kvalitet, som er meget let anvendelig.Samtidig er det også muligt at styre din UniQue varmepumpe via WIFI, samt overvåge energiforbruget.

Specifikationer

Størrelse (indedel)
98.7 cm x 30 cm x 21 cm (B x H x D)
Størrelse (udedel)
78 cm x 55 cm x 29 cm (B x H x D)
Energiklasse
A+++
SCOP
5,10
Mærke
Toshiba
Farver
Vælg din helt egen farve

Produktbeskrivelse

TOSHIBA’s gulvmodel kan med fordel monteres lavt på en væg eller ved gulv. Indedelen passer perfekt under et vindue, evt. i stedet for en eksisterende radiator.Indedelen er opbygget med 2-vejs indblæsningsmuligheder, hvilket giver mulighed for at vælge sit eget favorit-luftflow, enten via begge veje, fra top front eller fra front bund. Sidstnævnte er TOSHIBA’s originale ide med denne type varmepumpe.Anlægget styres via trådløs fjernbetjening, alternativt direkte på indedelens panel. Bemærk, WIFI styring er et tilvalg.Bemærk også, at nedenstående priser er uden montage.Bemærk: Varmepumpen skal installeres af en KMO-autoriseret kølemontør, da garantien ellers vil bortfalde.Bemærk: Varmepumpen skal installeres af en KMO-autoriseret kølemontør, da garantien ellers vil bortfalde.

Specifikationer

Størrelse (indedel)
60 cm x 70 cm x 22 cm (B x H x D)
Størrelse (udedel)
80 cm x 63 cm x 30 cm (B x H x D)
Energiklasse
A+++
SCOP
4,60
Mærke
Toshiba
Farver
Hvid

Produktbeskrivelse

Greenline Edge v2 kan leveres i både sort og hvid.Med de rene linjer og matte design, passer den ind i ethvert hjem. Greenline Edge v2 har med sin høje varmeffekt og lydsvage indedel for alvor sat komforten i højsædet.Med dens avancerede funktioner såsom brændeovnsfunktion og lav temperaturdrift er den passende i ethvert miljø.Greenline Edge v2 leveres med en meget eksklusiv fjernbetjening udført i højeste kvalitet, som er meget let anvendelig.Samtidig er det også muligt at styre din UniQue varmepumpe via WIFI, samt overvåge energiforbruget.Bemærk, WIFI styring er kun indbygget i den sorte udgave.Bemærk: Varmepumpen skal installeres af en KMO-autoriseret kølemontør, da garantien ellers vil bortfalde.

Specifikationer

Størrelse (indedel)
80 cm x 29.3 cm x 22.6 cm (B x H x D)
Størrelse (udedel)
78 cm x 55 cm x 29 cm (B x H x D)
Energiklasse
A+++
SCOP
5,10
Mærke
Toshiba
Farver
Hvid og sort

Produktbeskrivelse

Tag ægte stolthed i dit hjem ved at vælge mere end blot trendy dekorationer. Greenline D10 og Ask er udført i genbrugsplast og af miljøventligt træ. Greenline D10 og Ask er særdeles lydsvag. Med sine kun 19dB(A), vil det eneste du bemærker være følelsen af komfort og et behageligt indeklima.Greenline D10 og Ask har en kontrolfunktion hvor anlægget kan registrere din aktivitet i rummet. Dette giver den mulighed for at tilpasse luftstrømmen til dit aktivitetsniveau samt placering.

Specifikationer

Størrelse (indedel)
29.3 cm x 93 cm x 25.5 cm (B x H x D)
Størrelse (udedel)
63 cm x 80 cm x 30 cm (B x H x D)
Energiklasse
A+++
SCOP
5,50
Mærke
Toshiba
Farver
Hvid

Produktbeskrivelse

HZ25XKE varmepumpen er varmepumpe med et enkelt og elegant design. Den har indbygget Wi-Fi funktion, hvilket gør den særdeles velegnet til f.eks. sommerhuset, da det lader dig styre den uanset hvor du befinder der. Ved at tilslutte varmepumpen til
Panasonic Comfort Cloud kan systemet endda stemmestyret med Google Assistant og Amazon Alexa.Panasonic's varmepumpe er konstrueret til enestående energibesparelser og højeste ydeevne, samtidig med at indeklimaet bliver behageligt og komfortabelt året rundt.Grundvarmefunktionen gør, at pumpen kan holde en temperatur på +8/15°C ved et minimalt energiforbrug. Dette er også ideelt til sommerhuse, garager og lignende, hvor man ønsker at frostsikre i de kolde vintermåneder.
Bemærk: Varmepumpen skal installeres af en KMO-autoriseret kølemontør, da garantien ellers vil bortfalde.

Specifikationer

Størrelse (indedel)
87 cm x 29.5 cm x 22.9 cm (B x H x D)
Størrelse (udedel)
62.2 cm x 82.4 cm x 29.9 cm (B x H x D)
Energiklasse
A+++
SCOP
5,30
Mærke
Panasonic
Farver
Hvid, sort og babyblå

Hvorfor en luft til luft?

Hvis du enten ønsker at energioptimere dit hus, eller en supplerende varmekilde, er en luft til luft varmepumpe det rigtige valg for dig. En luft til luft varmepumpe fungerer rigtigt godt til opvarmning af mindre huse, sommerhuse eller enkelte rum. Hvis du ønsker en større løsning med en varmepumpe som din primære varmekilde, passer en luft til vand varmepumpe bedre til dit behov. En luft til luft varmepumpe og en aircondition er to sidder af samme sag, da begge kan producere både varme og kulde. Dette giver dig muligheden for ekstra varme om vinteren, samt en nedkøling af soveværelset på de varmeste sommerdage.

Hvor mange penge sparer man med en luft til luft varmepumpe?

Det man sparer ved købet af en luft til luft varmepumpe, afhænger meget af hvilken form for opvarmningskilde man erstatter.
Hvis man sammenligner med en klassisk el-radiator, får man cirka 5 gange så meget ud af sin strøm via en luft til luft varmepump, hvilket skyldes forskellen i SCOP-værdien. På en klassisk radiator er SCOP-værdien 1, hvilket vil sige at for hvert kWh den får ind, spytter den 1 kWh varme ud. Med en luft til luft varmepumpe fra Toshiba får man mellem 5 kWh varme ud når pumpen bruger 1 kWh. Dette betyder helt konkret at du får meget mere ud af udskiftningen til en luft til luft varmepumpe.

Få et tilbud fra EasyGreen

Det kan du forvente:

group icon

Snak med en energirådgiver

house icon

Sammen skræddersyer vi en løsning

mail icon

Du modtager et tilbud

Thank you! Your submission has been received!
Noget gik galt. Tjek venligst om alt er indtastet korrekt.