Varmepumper

Energioptimer din bolig med en varmepumpe

Erfarne
montører

Bliv selvforsynende
med grøn energi

Varmepumpe icon

Opvarm dit hjem
med en varmepumpe

Vores varmepumpe

Hos EasyGreen er vi eksperter i Toshiba varmepumper, som ifølge os er de bedste varmepumper som findes på markedet. Toshiba ESTIA R32 imødekommer alle krav du måtte have til en varmepumpe.

Lydløs tilstand

Et af de laveste lydniveauer
på markedet

Innovation

Styr din varmepumpe ved hjælp af Alexa eller Google Home

Bæredygtighed

A+++ mærket, med lav miljøpåvirkning grundet kølemiddel

Mød vores produkter

Den lydløse varmepumpe

En af de helt store fordele ved Toshiba ESTIA R32 er dens lave lydniveau, som i sammenligning ligger lavere end et køleskab.

Det bæredygtige hjem

Med en A+++ varmepumpe fra Toshiba, tager du et skridt mod en bæredygtig og selvforsynende bolig, hvor du sikre dig en af de mest miljøvenlige maskiner på markedet.

Styr din varmepumpe med mobilen

Når du downloader ”Toshiba Home AC Control” får du muligheden for at styre din Toshiba varmepumpe fra sofaen. Hvis du enten har Google Assistant eller Amazon Alexa kan du tilføje din varmepumpe til systemet og styre det hele med din stemme. Appen tilbyder funktioner såsom silent mode, temperatur, ECO, Kalender planlægning og meget, meget mere. Alt sammen styret fra din telefon.

Helt konkret betyder det at næste gang du er på på vej til sommerhuset (eller andre steder), har du muligheden for at sætte varmen på inden du ankommer, så du bliver mødt af et dejligt opvarmet hjem.

Bliv selvforsynende med en varmepumpe

Med en varmepumpe fra EasyGreen bliver du ikke kun selvforsynende men du reducere også dit CO2 aftryk gevaldigt. Du kan nu producere din egen varme og spare pengene på varmeregningen grundet den reduceret elafgift.

Vil du høre mere om vores varmepumper?
Få gratis rådgivning omkring dit og din boligs behov.

Når du skriver dig op, så påbegynder vi arbejdet med at tjekke din bolig op. Derefter kontakter en af vores fagmænd dig og giver dig en grøn rådgivning.

Tak! Vi går straks i gang med at se på dit tag og så ringer vi dig op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.