Samtykke politik

For at kunne henvende sig lovligt til dig, som forbruger, med vores markedsføring, så skal vi, som virksomhed, modtage dit samtykke.

Forbrugerombudsmanden har lavet disse regler, for din sikkerhed som forbruger. Dermed undgår du at modtage spam eller uønskede telefoniske- og elektroniske henvendelser fra diverse virksomheder, da du ikke har afgivet samtykke til dette.

Derfor gør vi, hos EasyGreen, en ære i at følge retningslinjerne og lovgivningen, så du rent faktisk kun bliver kontaktet, inden for den kategori som du har udvist interesse for.

Det er din sikkerhed for kompetent og relevant rådgivning inden for energioptimeringsløsninger til din bolig.

Vi glæder os til at hjælpe dig på vej mod en grønnere bolig.

Vores samtykketekst

Jeg accepterer, at EasyGreen A/S kan kontakte mig på e-mail og telefon henblik på salg af energi- og varmeløsninger, ladestandere, finansering samt forsikring. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke ved henvendelse til EasyGreen. Jeg accepterer, at telefonsamtalerne kan optages på vegne af EasyGreen med henblik på at forbedre vores service og ligeledes dokumentere en eventuel aftale (Kontakt@easygreen.dk - www.easygreen.dk/privatlivspolitik)

Tilbagekald dit samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke ved at indtaste den email du har tilmeldt dig.

Vi framelder dig hurtigst muligt vores kommunikation. Det kan tage optil 24 timer.
Oops! Something went wrong while submitting the form.