EasyGreen

Huawei Smart Charger

Se videoen >ladestander

Huawei Smart Charger 22 kW

Ladestander og
solceller

Få tilbud

Med Huawei Smart Chargeren får du muligheden for at oplade din bil med din egen klimavenlige strøm. Denne ladestander spiller perfekt sammen med dit solcelleanlæg og oplader din bil på den smarteste, billigeste og mest klimavenlige måde.

Opladning fra telefon
Plante ikon

Bæredygtig

Oplad med bæredygtig solenergi direkte fra din egen strømproduktion. Det er den mest bæredygtige energikilde at køre på!

Sol ikon

Kør med solen

Med Huawei Smart Charger får du muligheden for at køre med din egen klimavenlige strøm. Hvis du har en elbil har du et kæmpe batteri i din indkørsel.

Bar ikon

Alt i en app

Få alt fra overblik til handling i en app så du helt selv kan styre dit system. Du kan også styre hvilket "mode" din opladning skal være i - eksempelvis "Hurtig" eller "Kun solcellestrøm".

Faseskift ikon

Faseskift

Oplader automatisk mellem 1 og 3 faser med 100% solenergi. Hele processen er let og automatisk!

Thumbs up ikon

Hurtig og nemt

Hurtig installation og opsætning af app, samt let udskiftligt. EasyGreen hjælper dig fra A-Z og er altid klar på at hjælpe dig efter montagen.

Benzintank ikon

Slip for markedspris

Slip for svingende priser på el og benzin, og oplad med din egen strøm. Så kan du lettere lægge budget.

Hvorfor solceller og elbil?

En ladestander derhjemme til din el-bil er en fantastisk ide, især når du har et solcelleanlæg. Denne kombination kan ikke kun hjælpe dig med at spare penge på lang sigt, men den bidrager også til at gøre din livsstil mere bæredygtig og miljøvenlig. Her er nogle grunde til, hvorfor det er en god ide at investere i en ladestander til din el-bil, når du har et solcelleanlæg:

1

Bæredygtig og grøn energi

Når du har et solcelleanlæg, producerer du din egen strøm ved hjælp af solens energi. Ved brugen af din egen producerede solcelle-strøm, er du med til at reducere dit CO2-aftryk. Det er en direkte måde at bidrage til at bekæmpe klimaforandringerne på.

2

Lavere energiomkostninger

Solcelleanlægget genererer strøm, som du kan bruge til at oplade din el-bil. Dette betyder, at du kan køre din bil på solenergi, hvilket er betydeligt billigere end at købe strøm fra elnettet eller bruge benzin eller diesel. Over tid kan denne besparelse på energiomkostninger hjælpe med at dække omkostningerne ved solcelleanlægget og ladestanderen.

3

Vær ikke afhænglig af markedet

Med solceller og en hjemmeladestander bliver du mindre afhængig af energileverandører og prisudsving. Du har mulighed for at generere og lagre din egen strøm, hvilket gør dig mere uafhængig og mindre sårbar over for fremtidige energiproblemer.

4

Praktisk og bekvemt

En hjemmeladestander giver dig mulighed for at oplade din el-bil derhjemme, hvilket er langt mere bekvemt end at skulle finde offentlige ladestationer. Du kan planlægge opladningen, så den passer ind i din daglige rutine og undgå ventetid ved ladestationer.

5

Fleksibilitet og tilpasning

Med en hjemmeladestander har du kontrol over opladningshastigheden og kan tilpasse den efter dine behov. Du kan også overvåge din opladning og energiforbrug for at optimere effektiviteten og maksimere besparelserne.

6

Øg din boligs værdi

At have sin egen ladestander kan øge værdien af dit hjem, da potentielle købere ofte værdsætter muligheden for bekvem opladning derhjemme. Det kan også hjælpe med at forlænge elbilens batteri levetid ved at undgå dybe afladninger og overophedning, som kan forekomme ved brug af almindelige stikkontakter.

Få et tilbud fra EasyGreen

Det kan du forvente:

group icon

Snak med en energirådgiver

house icon

Sammen skræddersyer vi en løsning

mail icon

Du modtager et tilbud

Thank you! Your submission has been received!
Noget gik galt. Tjek venligst om alt er indtastet korrekt.