Luk videoen
Luk videoen
Luk videoen

Produktspecifikationer

Hos EasyGreen gør vi os kun i hvad vi mener er markedets bedste produkter. Derfor har vi sammensat et solcelleanlæg som består af en inverter, et batteri og selvfølgelig panelerne. Dit solcelleanlæg består af disse forskellige hovedkomponenter, samt 8 meters kabling, montagesystem samt smartmeter. Vi ved godt, at det kan være en jungle at finde rundt i, men herunder har vi forsøgt at forklare lidt mere om de enkelte dele og deres betydning for dit anlæg.

Solcellepaneler

Risen solar RSM108-10-430-450NDGB

Solcellepanelerne er udgangspunktet i dit solcelleanlæg. Det er dem der producerer strøm, når solen skinner. Her er panelets specifikationer opsummeret:

  • 435 watt
  • All-black
  • 25 års produktgaranti
  • 30 års ydelsesgaranti

Deres topmodel er et "all-black" panel, med andre ord er de altså helt sorte og stilrene. Panelet falder under kategorien "ikke reflekterende" og kan derfor oftest installeres uden byggetilladelse.

Teknologien "cut-cells" sørger for at du producerer strøm, selv ved lave indstrålinger såsom ved overskyet vejr.

Vi har selvfølgelig valgt den førende leverandører inden for solceller i RISEN Solar, som producer nogle af verdens bedste paneler.

Longi solar LR5-54HPB 390-410m

Solcellebatteri

Huawei Luna2000

Batteriet er den enhed, der lagrer den strøm, som du ikke får brugt med det samme. Læs mere om solceller med batteri her.

  • Fås i 5, 10 og 15 kWh - kan opgraderes efter behov
  • Moderne teknologi
  • Garanteret 4000 cyklusser / 10 års garanti

Det betyder, at du får langt større glæde af din egen produktion, da du kan lagre strømmen til når du skal bruge den.

Hos EasyGreen bruger vi en af de bedste løsninger på markedet i Huawei’s batteriløsning. Teknologien bag batteriet er lithium jern fosfat, som til dagligt kendes under navnet LiFePO4. Denne teknologi garanterer dig over 4000 op- og afladninger.

Derudover har Huawei 10 års garanti på alle deres komponenter, der er din sikkerhed for et godt og stabilt produkt.

Ved du ikke hvilken størrelse du skal bruge og siger eksempelvis "5 kWh" dig ikke meget? Så har vi skrevet en artikel om hvor meget det faktisk er her.

Huawei Luna2000

Solcelleinverter

Huawei Sun2000

En inverter er populært kaldet hjernen bag solcelleanlægget.

  • 3 Faset - perfekt til det moderne hjem
  • App til overvågning af anlægget
  • 10 års garanti

Inverterens fornemmeste opgave er at fordele strømmen mellem husets forbrug, batteriet og til sidst sælge tilbage til elnettet.

Det vil altså sige at du ikke skal tænke over opladningen af batteriet eller hvornår du skal sælge strøm tilbage til elnettet. Alt dette klarer inverteren og dermed har man en intelligent kontrolinstans, der sørger for, at man hele tiden har et optimalt afkast på sit solcelleanlæg.

Det er også inverteren som sikrer dig at du kan komme på vores app, hvor du kan se præcis hvornår og hvordan du fordeler din strøm.

Huawei Sun2000

Beslagsystemer

Hos EasyGreen er kun det bedste godt nok.

Derfor har vi beslagssystemer specificeret til alle slags tagtyper.
Vores producent Schletter GmbH og Ernst Schweizer AG er garant for kvalitet og alle deres produkter er udført i aluminium og rustfrit stål, samt har en levetid på over 50 år.
Herunder kan du se vores beslagsystemer:

Hvis du har lyst til at høre om muligheden for at få andre fabrikanter af paneler, inverter og batteri - så kontakt os på nedenstående formular.

Alt du skal bruge i en pakke

Hos EasyGreen har vi fokus på at hjælpe kunden fra A til Z, derfor har vi sammensat en pakke som indeholder alt du skal bruge. Ønsker du yderligere tilkøb eller ændringer i pakken, kan dette aftales med vores energirådgivere.

Pakken er bestående af:

Inverter, batteri, paneler, smartmeter, kabling, beslagsystem, montering, elarbejde samt alle former for papirarbejde.

Vil du læse mere om solceller kan du gøre det her.

Vores omtale på Trustpilot

Hvad siger vores kunder?

En højre pil
En højre pil

Kenneth R.

“Min klare og meget tydlige anbefaling, er du skal vælge Easygreen, især hvis du intet ved om solceller!”

Birthe R.

“Vi har fået en god og venlig behandling. Her fire måneder efter har vi et problem med GSRN-nr, ringer op, og vupti - så klarer de også det.”

Thomas C.

“En rigtig god oplevelse, på kun 2 dage for installation med et 10 Kw solcelle anlæg med montering på 2 tagsider. og et 10 kw batteri. Flinke montører og elektriker.”

Rasmus P.

“God og hurtig service, overholdelse af samtlige aftaler også de mundtlige!Næsten uanset tidspunkt på dagen, bliver mails besvaret.Slutproduktet ser virkelig godt ud.”

Morten F.

“Jeg er altid meget kritisk og desværre til tider et brokke hoved 😁 men jeg har på intet tidspunkt i processen med Easygreen været i tvivl om at jeg var i gode hænder..”

Martin J.

“Fuldstændig perfekt informationsniveau og service pr telefon hele vejen igennem processen. Elektriker og opsætningshold lavede et perfekt og hurtigt arbejde.”

Martin R.

“Jeg har lagt vægt på at finde et firma der ville håndtere opgaven fra start til slut. Det har Easygreen gjort. Alle aftaler overholdt, mail og sms’er er blevet besvaret. Jeg er meget tilfreds med arbejdet, de alle har udført..”

Stig J.

“Jeg kan rigtig meget anbefale Easygreenhvis der skal solceller på tagetrigtig behagelige håndværker og professionelt udførtOg ikke mindst opfølgningen fra Easygreen efterfølgende, rigtig godt.”

Mads R.

“God rådgivning og god kundeservice. Vi følte og føler os i gode hænder hos Easygreen!! De kan varmt anbefales!”

AT

“Meget professionel og servicemindet organisation. Jeg anbefaler dem gerne.”

Få et tilbud fra EasyGreen

Det kan du forvente:

group icon

Snak med en energirådgiver

house icon

Sammen skræddersyer vi en løsning

mail icon

Du modtager et tilbud

Thank you! Your submission has been received!
Noget gik galt. Tjek venligst om alt er indtastet korrekt.