Energikilde:
Varmepumpe

Varmepumper fra EasyGreen

4 gode grunde til at få en varmepumpe

Det danske vejr

Optimeret til dit indeklima

pil ned
Montør icon

Lokal-kendte montører

pil ned
Hus og vejr icon

Det klimavenlige valg

pil ned
prisgaranti

Du sparer på varmeregningen

pil ned

Hvilken varmepumpe skal du have?

Når du skal vælge hvilken varmepumpe som passer bedst til dit hjem, skal du tage højde for to ting:

- Skal varmepumpen erstatte dit gamle fyr og fungere som din primære varmekilde, så er det en luft til vand varmepumpe du skal have fat i.

- Hvis du har brug for en supplerende varmekilde eller du skal have opvarmet mindre huse såsom sommerhus, kolonihavehus eller det der ligner, skal du have fat i en luft til luftvarmpumpe.  

Her har vi lavet en guide til alt det der er værd at vide når du skal have en varmepumpe:

Hvorfor en varmepumpe?

1

Bedre. Billigere. Bevidst.

En varmepumpe giver dig en mere miljøbevidst og billigere opvarmning.

Vores TOSHIBA’s varmepumper er A+++ mærket, og hertil får du adgang til appen "Toshiba Home AC Control" som giver dig muligheden for at styre det hele fra sofaen.

2

Tilgængelig for alle

Ligegyldigt hvilket hus du har, er en varmepumpe altid en god ide.

Til et mindre hus eller behovet for en supplerende varmekilde er en luft til luft varmepumpe for dig.

Hvis du leder efter en primær varmekilde til dit helårshus er en luft til vand varmepumpe for dig.

3

Øget værdi

Når du får monteret en varmepumpe, spare du ikke kun penge på din varmeregning, men dit hus stiger også i værdi.

ja, den er god nok.
Et hjem med en monteret varmepumpe er mere værd end huse med gamle opvarmingskilder, grundet at boet bliver billigere at leve i.

Luft til vand varmepumpe pris inkl. montering

Prisen kan variere meget alt efter hvor stort et anlæg du ønsker, hvor mange kvadratmeter der skal opvarmes og hvordan varmepumpen skal installeres til den valgte bolig.
Det vigtigste er, at vi finder den rigtige løsning til dit og din boligs bolig. Derfor anbefaler vi, at du prøver vores beregner, for at se hvilke løsninger der kunne passe bedst til dig. Markedspriserne på en luft til vand varmepumpe inkl. montering ligger på alt mellem cirka 85.000 kr og 175.000 kr til en bolig på 70 m2 til 150 m2. Denne beregning er blot til at give en fornemmelse af hvor stor forskel der kan være i prisen, alt efter valg af varmepumpe, monteringen samt inflation og en stigende efterspørgsel. Hvis du vil have et tilbud ud fra dine behov, kan du kontakte os her.

Hvis du vil læse mere om montering af luft til vand varmepumper kan du læse mere her.

Luft til luft varmepumpe pris inkl. montering

Ligesom en luft til vand varmepumpe, afhænger prisen på en luft til luft varmepumpe meget af modellen og hvor mange kvadratmeter der skal opvarmes.
Her er det vigtigt at vide hvad boligens behov er. En luft til luft varmepumpe kan som tommelfingerregel ikke bruges som primær opvarmningskilde i en helårsbolig. Til dette vil vi altid anbefale at få monteret en luft-til-vand varmepumpe.

At få monteret en luft til luft varmepumpe, koster derfor også mindre end en luft til vand varmepumpe. Her ligger priserne på en bolig med et areal mellem 70 m2 og 150 m2 på cirka 9.000 kr til 30.000 kr. Hvis du er i tvivl om hvilken energiløsning der passer bedst til netop din bolig, kan du prøve vores beregner her (link).

Udskiftning fra gas og oliefyr til luft til vand varmepumpe

Der er mange gode grunde til at udskifte dit gamle olie/gasfyr til en grønnere og mere bæredygtig løsning som en luft til vand varmepumpe.

Vi har her samlet de største fordele ved udskiftningen til en varmepumpe: 

Fordele ved udskiftning

  1. Stor besparelse på din varmeregning.
  2. Stabil, sikker og kræver næsten ingen vedligeholdelse.
  3. En varmepumpe har en levetid på 15-20 år
  4. Bidrager med en bedre løsning for miljøet ved brug af energien i luften
Snak med en rådgiver
En højre pil

Få reduceret elafgift med en varmepumpe

Ved installation af en varmepumpe får du reduceret elafgift. Det betyder, at så snart husstandens forbrug overstiger 4.000 kWh, bliver afgiften sløjfet og alt forbrug herop efter, slipper du for at betale afgift af. For at putte det i perspektiv, bruger en varmepumpe ca. 6.000 kWh om året, hvilket i en sammenhæng med udskiftningen af den gamle opvarmningskilde vil kunne ses positivt på økonomien.

Tilskud til ny varmepumpe

Vidste du, at du kan søge om økonomisk støtte til opsætning af en varmepumpe?

Her er det vigtig at skelne mellem håndværkerfradrag og et tilskud til varmepumpe.
Det der giver mest mening at gå i dybden med, er tilskuddet til varmepumpe.
Dette er først og fremmest fordi, at der er mere økonomi igennem et tilskud, men også fordi håndværkerfradraget, i hvert fald for nu, er udløbet. Det er svært at sige hvor meget du kan forvente at få i energitilskud, da det hele afhænger af hvor stort et areal der skal varmes op. Med det sagt ligger et tilskud til varmepumpe på alt mellem 13.000 kr til 30.000 kr.

- Hvordan søger jeg tilskud?
Det første du skal gøre når du søger tilskud til varmepumpe, er at få et tilbud af en udbyder som EasyGreen, du kan få et tilbud fra os her. Efter at have indsamlet tilbud, kan du nu påbegynde processen med at søge tilskud. Her skal du gå ind på SparEnergi.dk hvor du kan sende dit indhentede tilbud ind. Efter Energistyrelsen (SparEnergi.dk) har accepteret din ansøgning kan du påbegynde arbejdet. Sidste led i processen sker efter monteringen af varmepumpen er færdig, og du har modtaget regningen. Med denne regning kan du nu ansøge om at få udbetalt det samlet tilskud.

Få et tilbud fra EasyGreen

Det kan du forvente:

group icon

Snak med en energirådgiver

house icon

Sammen skræddersyer vi en løsning

mail icon

Du modtager et tilbud

Thank you! Your submission has been received!
Noget gik galt. Tjek venligst om alt er indtastet korrekt.