×

Tak for din ansøgning

Vi kontakter dig indenfor 48 timer med svar på din ansøgning. Hvis du ønsker at læse mere om det solcelleanlæg du har søgt tilskud til, kan du klikke på knappen herunder.

Hus med solceller

Solcelleanlæg

Energioptimer din bolig med et solcelleanlæg

adresse icon

Indtast din
adresse

tjek dine oplysninger

Tjek din
oplysninger

rapport icon

Få en pris og en energirapport til din bolig

map icon
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hvorfor solcelleanlæg i 2024?

Når du investerer i et solcelleanlæg gør du en god investering. Alle danske hjem er ved at blive elektrificeret med opladning af elbiler, udskiftning til varmepumper og generelt øget forbrug finder sted i dit eget hjem. Derfor kan solceller hjælpe dig med at dække en kæmpe del af dit eget forbrug og med smartstyring af solcelleanlægget kan du aktivt optimere dit hjem med solceller! Vores rådgivere (og digitale anbefaler) tager højde for dit forbrug, når vi rådgiver dig til det helt rigtige solcelleanlæg.

Et solcelleanlæg med batteri, kan hjælpe dig med at lagre strømmen fra eksempelvis formiddagen til aftenen, når hele familien er hjemme og strømmen er på sit højeste. Med den nye gruppeordning kan du også sælge din overskydende strøm tilbage til elnettet til markedspris, som giver dig endnu en stor fordel.

Solceller

Teknologien bag vores solcelleanlæg

Hos EasyGreen monterer vi kun topmodellen af solceller fra verdens førende leverandør RISEN til vores solcelleanlæg. Teknologien bag solcellerne hedder "Cut-cells", som betyder at de producerer strøm, selvom det er overskyet. Vores paneler er af typen "all black" højeffektive 400 watt paneler uden genskær.

reflektion ikon

Ikke reflekterende

mat-sorte solceller, med næsten intet genskær

skyer

Cut-cell teknologi

Selv når der er overskyet fanger panelerne solen

maling ikon

All black paneler

Helt sorte solceller som ser godt ud på alle tagtyper

Vores solcelleanlæg

Hos EasyGreen sammensat det bedste solcelleanlæg på markedet - både hvad angår kvalitet og teknologi. Dette solcelleanlæg indeholder inverter, batteri og selvfølgelig solcellerne. Solcelleanlæg er en længere investering, så det er vigtigt at dit anlæg er holdbart og dækket af stærke garantier. Vores Hybrid invertere, sørger for at dit anlæg kan styres smart og fordeler automatisk strømmen på bedst mulig vis. Du kan læse meget mere produktspecifikationerne op vores solcelleudstyr herunder:

batteri inverter
Batteri
Inverter

Det hybride anlæg

Hos EasyGreen monterer vi næsten kun hybride solcelleanlæg, som består af batteri, inverter samt solcellepaneler. Med både batteri og inverter får du muligheden for at få mest ud af dit anlæg.

Det selvforsynende hjem

Med solceller kan du producere din egen strøm, så næste gang du smider elbilen i opladeren, sætter vasken over, eller laver mad, kan du have god samvittighed.

Det selvforsynende hjem

Når du får et anlæg fra EasyGreen kan du altid følge med i forbrug, batteriopladning og produktion fra solcellerne. Det er vigtigt redskab når du skal have et overblik og dit hjem - og med appen kan du styre opladning af dit batteri hurtigt og nemt.

Dit solcelleanlæg skal selvfølgelig have en app

Når du får monteret et solcelleanlæg gennem EasyGreen, medfølger appen ”FusionSolar”, som gør det muligt at overvåge alt omkring din strømproduktion fra dine solceller. Du kan bl.a. se solcelleanlæggets energiproduktion, sparet energiforbrug, klimafordele, vejret, uregelmæssigheder i anlægget og meget mere. Med appen får du mulighed for at få et overblik over solcellernes produktion, opladning af batteri og husets samlede forbrug. Dette giver mulighed for at optimere på eksempelvis tøjvask, opladning af elbil, opvask, varmepumper m.m.

2 iphones med energidata på displayet
Solceller på tag

Bliv selvforsynende med solceller

Med solceller fra EasyGreen bliver du ikke kun selvforsynende men  du reducerer også dit CO2 aftryk. Du kan nu producere din egen strøm, “gemme” strømmen på batteriet, og ikke mindst får du muligheden for at sælge din overskudstrøm og tjene lidt ekstra, så du får det meste ud af dine solceller.

Ladestander til solcelleanlæg

Med Huawei Smart Charger får du muligheden for at køre med din egen klimavenlige strøm.

Læs mere

Få et tilbud fra EasyGreen

Det kan du forvente:

group icon

Snak med en energirådgiver

house icon

Sammen skræddersyer vi en løsning

mail icon

Du modtager et tilbud

Thank you! Your submission has been received!
Noget gik galt. Tjek venligst om alt er indtastet korrekt.