INFO

Salg af strøm fra solceller

salg af solcelle strøm

Danmarks billigeste aftale

Kom i gang med
at sælge din
strøm

Få den bedste elaftale som solcelleejer

Hos EasyGreen stræber vi efter at gøre det let og bekvemt for vores kunder at finde den bedste og billigste produktions- og elaftale på markedet. Som solcelleejer ønsker man naturligvis at optimere sin overskudsproduktion og samtidig sikre en billig strøm fra el-nettet. Vi forstår, at det kan være en udfordring at navigere i markedet, og derfor har vi skabt en overskuelig tabel med nogle af de største produktionsleverandører.

Sammenlignen tager udgangspunkt i et forbrug på 4000 kWh og et salg til elnettet på 2000 kWh:

Billigste produktionsaftaleBilligste produktionsaftale

Note: priser og truspilot score fra 15/5 2024

Sådan får du et GSRN-nummer

Som solcelleejer er det afgørende at have det lovpligtige GSRN-nummer for at kunne sælge overskudsstrøm tilbage til el-nettet. Hos EasyGreen tager vi os af alt det besværlige ved at skaffe dit GSRN-nummer fra dit netselskab. Alt hvad du skal gøre, er at underskrive de nødvendige dokumenter og betale administrationsgebyret direkte til netselskabet, når de fremsender det lovpligtige GSRN-nummer. Med EasyGreen er alt administrativt arbejde håndteret, så du kan fokusere på at få mest muligt ud af dit solcelleanlæg. Hos EasyGreen anbefaler vi at bruge Modstrøms produkt, NemEL. Produktet indebærer ingen gebyrer for at sælge strømmen til dem, hvilket gør deres samlede produkt med køb af strøm til en af markedets bedste el-aftaler som solcelleejer. Tilmelding er nemt og enkelt via linket nedenfor og så sørger Modstrøm for at fremskaffe dit GSRN-nummer, samt at du både køber og sælger strøm gennem dem.

Sådan tilmelder du dig en produktionsleverandør

Har du fået installeret et solcelleanlæg, så skal du selv tilmelde dig for at få betaling for dit salg af strøm fra solcellerne. Dette kan vi desværre ikke gøre for dig, men bare rolig, det er ret enkelt, og derefter kører det automatiseret - oftest er det også en god ide at samle det hele ét sted. Vi anbefaler som sagt Modstrøm. Når du tilmelder dig på linket bliver du tilmeldt hos Modstrøm som både elkunde og producent af strøm. Der er flere fordele ved at samle alt hos Modstrøm:

chatbox icon

Én samlet kundeservice

page icon

Danmarks bedste
produktionsaftale

paperclip icon

Modstrøm klarer alt papirarbejdet

Vi arbejder hver eneste dag på at levere den absolut bedste service i markedet - da vi mener at dette er vores eksistensberettigelse! Da vi skulle finde en produktionsleverandør fokuserede vi først og fremmest på service, men også hvor du som kunde får mest muligt ud af din strøm, og her er Modstrøm bare de bedste og billigeste. De deler nemlig samme mission om at levere et formidabelt produkt.

Tilmeld dig

Slip for 1.000 kr gebyr

Hvis du ikke gør noget, så sørger energinet.dk automatisk for at varetage opgaven. Dette forventes at koste ca. 1000 kr. om året i administration og de beholder desuden beløbet for den solgte overskudsstrøm.

Skatteregler når du sælger din solcellestrøm

Når du skal sælge din strøm tilbage til elnettet, skal du være opmærksom på skattereglerne. De første 7.000 kr. er skattefri, hvorefter du betaler skat af 60% af den indtjening som overstiger de 7.000, med din normale trækprocent. Bid mærke i at hvis du er et ægtepar eller på anden måde bor sammen, skal I først betale skat når jeres indtjening når 7.000 kr. hver. I må altså sammenlagt sælge for 14.000 kr. uden at skulle betale skat. Dette vil altså konkret sige at hvis du bor alene, og sælger overskudsstrøm for 8.000 kr på et år, skal du betale skat af 60% af de 1000 kr. Det betyder at du skal betale din egen trækprocent af 600 kr. Hvis vi tager en standard trækprocent på 37% vil du betale 222 kr af de 600 kr. og kan herefter putte 7.838 kr. i lommen.

Tilmeld dig her

Få et tilbud fra EasyGreen

Det kan du forvente:

group icon

Snak med en energirådgiver

house icon

Sammen skræddersyer vi en løsning

mail icon

Du modtager et tilbud

Thank you! Your submission has been received!
Noget gik galt. Tjek venligst om alt er indtastet korrekt.