INFO

Salg af strøm fra solceller

salg af solcelle strøm

Danmarks billigeste aftale

Kom i gang med
at sælge din
strøm

Tilmeld dig her

Vi har fundet danmarks bedste produktionsaftale

Hos EasyGreen vil vi gerne støtte dig bedst muligt som solcelleejer, derfor har vi fundet markedets bedste produktionsaftale. Den er faktisk gratis...! Med Modstrøms aftale betaler du 0 kr i abonnement, 0 øre i tillæg - og det hele på en samlet el-regning.

Alt den strøm du ikke selv bruger efter du har ladet dit batteri op, kan du sælge og derigennem tjene endnu flere penge på dit solcelleanlæg. El-priserne er som oftest højest om dagen, mens der er billig strøm om natten. Dette er en kæmpe fordel for dig som solcelleejer, da produktionen på dit anlæg er højest om dagen, hvor du sælger strømmen.

Sådan tilmelder du dig en produktionsleverandør

Har du fået installeret et solcelleanlæg, så skal du selv tilmelde dig for at få betaling for dit salg af strøm fra solcellerne. Dette kan vi desværre ikke gøre for dig, men bare rolig, det er ret enkelt, og derefter kører det automatiseret - oftest er det også en god ide at samle det hele ét sted. Vi anbefaler som sagt Modstrøm, som du kan tilmelde dig via linket herunder. Når du tilmelder dig på linket bliver du tilmeldt hos Modstrøm som både elkunde og producent af strøm. Der er flere fordele ved at samle alt hos Modstrøm:

chatbox icon

Én samlet kundeservice

page icon

Danmarks bedste
produktionsaftale

paperclip icon

Modstrøm klarer alt papirarbejdet

Vi arbejder hver eneste dag på at levere den absolut bedste service i markedet - da vi mener at dette er vores eksistensberettigelse! Da vi skulle finde en produktionsleverandør fokuserede vi først og fremmest på service, men også hvor du som kunde får mest muligt ud af din strøm, og her er Modstrøm bare de bedste og billigeste. De deler nemlig samme mission om at levere et formidabelt produkt.

Tilmeld dig

Slip for 1.000 kr gebyr

Hvis du ikke gør noget, så sørger energinet.dk automatisk for at varetage opgaven. Dette forventes at koste ca. 1000 kr. om året i administration og de beholder desuden beløbet for den solgte overskudsstrøm.

Skatteregler når du sælger din solcellestrøm

Når du skal sælge din strøm tilbage til elnettet, skal du være opmærksom på skattereglerne. De første 7.000 kr. er skattefri, hvorefter du betaler skat af 60% af den indtjening som overstiger de 7.000, med din normale trækprocent. Bid mærke i at hvis du er et ægtepar eller på anden måde bor sammen, skal I først betale skat når jeres indtjening når 7.000 kr. hver. I må altså sammenlagt sælge for 14.000 kr. uden at skulle betale skat. Dette vil altså konkret sige at hvis du bor alene, og sælger overskudsstrøm for 8.000 kr på et år, skal du betale skat af 60% af de 1000 kr. Det betyder at du skal betale din egen trækprocent af 600 kr. Hvis vi tager en standard trækprocent på 37% vil du betale 222 kr af de 600 kr. og kan herefter putte 7.838 kr. i lommen.

Herunder kan du se markedsprisen på el lige nu:

0 kr

Ovenstående er den nuværende kWh-pris hvis du du sælger din strøm netop nu.

Tilmeld dig her

Få et tilbud fra EasyGreen

Det kan du forvente:

group icon

Snak med en energirådgiver

house icon

Sammen skræddersyer vi en løsning

mail icon

Du modtager et tilbud

Thank you! Your submission has been received!
Noget gik galt. Tjek venligst om alt er indtastet korrekt.