Hvorfor vælge en Huawei Ladestander?

At skulle vælge den rigtige ladestander til ens elbil kan virke som en udfordring. Der er så mange muligheder derude, og det kan være svært at vide, hvilken der passer bedst til ens behov. Hos EasyGreen forstår vi denne frustration og vil gerne hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Skrevet af
Phillip Ankjaer Pasqualato
Solceller

Hvorfor Huawei ladestanderen passer godt til et Huawei solcelleanlæg:


Når du har investeret i et solcelleanlæg fra Huawei, er det naturligt at overveje en Huawei Smart Charger til din elbil. Huawei er ofte kendt for deres driftsikkerhed samt effektivitet, og deres ladestandere er ingen undtagelse. Med en Huawei ladestander kan du altså være sikker på, at du får en ladestander der ikke kun er effektiv, men også brugervenlig, da den nemt kan tilkobles til din app, så du har det hele samlet i én enkel oversigt.

EasyGreen montage Huawei Ladestander

Fordele ved Huawei Smart Charger

Fordel 1.

En af de største fordele ved Huawei Smart Charger er dens imponerende effektivitet med minimale fejlmarginer. Dette betyder, at du kan være sikker på en pålidelig og stabil opladning hver gang. Opladeren kan også automatisk skifte mellem 1-3 faser, hvilket gør den i stand til at håndtere mange forskellige opladningsbehov fra 1,4 kW helt op til 22 kW. Dette betyder også, at du kan oplade din elbil selv ved lav solcelleproduktion, f.eks. i vinterhalvåret eller når det er overskyet.

Fordel 2.

En anden fordel ved Huawei Smart Charger er dens evne til at hjælpe dig med at minimere dit forbrug af strøm til og fra el-nettet. Opladeren kan nemlig bruge overskudsstrøm fra dit solcelleanlæg til at oplade din elbil uden du bruger strøm fra el-nettet.

I sommermånederne vil der ofte være overskudsproduktion fra dit solcelleanlæg, der sælges billigt på el-nettet. I stedet kunne man benytte denne overskudsstrøm til at oplade sin elbil.

Brugervenligheden er især en vigtig faktor, når det kommer til valg af ladestander.

Styr opladning fra din telefon

Med Huawei Smart Charger behøver du ikke at bekymre dig om hele tiden at skulle overvåge dit anlæg, da laderen automatisk skifter mellem 1-3 faser. Du kan også nemt integrere opladeren i dit eksisterende solcelleanlæg, så du kan holde øje med både opladning og solcelleproduktion via din app.

EasyGreen app (Fusion Solar)

Alt i alt er Huawei Smart Charger en pålidelig, effektiv og brugervenlig løsning til opladning af din elbil, især hvis du allerede har investeret i et solcelleanlæg fra Huawei. Hos EasyGreen er vi overbeviste om, at dette er det rigtige valg for dig og din elbil.

Få et tilbud fra EasyGreen

Det kan du forvente:

group icon

Snak med en energirådgiver

house icon

Sammen skræddersyer vi en løsning

mail icon

Du modtager et tilbud

Thank you! Your submission has been received!
Noget gik galt. Tjek venligst om alt er indtastet korrekt.