Energikilde:
Varmepumpe

Luft til vand varmepumpe.

Det danske vejr

Optimeret til dit indeklima

pil ned
Montør icon

Lokal-kendte montører

pil ned
Hus og vejr icon

Overholder dansk lovgivning

pil ned
prisgaranti

Du sparer på varmeregningen

pil ned

Ønsker du at energioptimere din bolig, kan en luft til vand varmepumpe være en god investering.

Varmepumpen er en bæredygtig og naturlig måde at opvarme din bolig og ikke mindst spare økonomi ved at skifte fra gas og oliefyr.
En anden af de helt store fordele ved anskaffelsen af en varmepumpe er varmepumpens lave lydniveau.

I modsætning ældre varmepumper, kommer du næsten ikke til at bemærke varmepumpen så snart den er installeret grundet dens lave lydniveau.

Fordele ved luft til vand.

Erstatning for gas-/oliefyr.

Mere klimavenlig end gas og olie.

Samme radiatorer eller gulvarme.

Stor besparelse på varmeregning.

Hvordan fungerer en luft til vand varmepumpe?

En varmepumpe er opdelt i en udedel og en indedel, som omdanner luften udefra til varmt vand, som man både kan bruge til opvarmning af ens bolig, samt et dejlig varmt brusebad.

Varmepumpen bruger en del strøm, men den leverer til gengæld ca. 4-5 gange så meget som den bruger i varmeenergi.

Dette giver ikke kun et økonomisk overskud, men en udskiftning er også med til at tage et stort skridt mod en klimaneutral bolig.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Prisen på en luft til vand varmepumpe afhænger af mange variabler. Dette er faktorer såsom størrelsen på din bolig, hvor mange kvadratmeter skal opvarmes, hvor skal den monteres og hvad dit generelle behov er.

Vidste du, at man kan søge om energitilskud til at energioptimere sin bolig?

Dette kan være en lang og kompliceret proces, så derfor har EasyGreen samlet alt du skal vide på en enkelt side som du kan læse her.

Varmepumpeskjuler

Mange synes ikke at varmepumpen er den kønneste løsning, hvilket ofte resulterer i en tildækning af udedelen. Dette skal man dog være påpasselig med, da varmepumpen skal have fri passage. Sagt med andre ord skal varmepumpen altså kunne trække vejret.

Dog findes der rigtig mange fine løsninger hvor man dækker pumpen til, uden at påvirke dens ydeevne.

Hvis du selv går med tanken om at bygge din egen varmepumpeskjuler, har EasyGreen her samlet nogle gode ”gør det selv” råd, som er man skal have in mente når man selv vælger at gå i krig med projektet:

Det flotte design

Mange vælger at gå varmepumpeskjule-vejen grundet et ønske om en pænere sammensmeltning mellem boligens facade og udedelen af varmepumpen. Her er et populært valg at bygge en kasse ud af træ og male kassen samme farve som huset. En anden mulighed er at lave en gitterlåge for at have en nem tilgang til varmepumpen, men også for at give varmepumpen de mest optimaleforhold. Herunder kan du se et eksempel på ovenstående løsning.

Det praktiske

Med en varmepumpeskjuler, opnår du ikke kun en flottere æstetisk løsning, men skjuleren vil også dæmpe støjen. Skjuleren fungerer også som en beskyttelse for den store investering som man laver når man køber en varmepumpe. Varmepumpens udedel er lavet til at kunne tåle det meste, men et ekstra lag beskyttelse er altid godt, da ekstremt vejr som sne, voldsom regn, støv mm. kan være med til at nedsætte varmepumpens levetid.

Lige meget om du vælger at købe eller bygge din egen varmepumpeskjuler, anbefaler vi at du tager højde for hvor og hvordan ventilationen sidder på din varmepumpe, så den kan få fri passage.

Få et tilbud fra EasyGreen

Det kan du forvente:

Snak med en energirådgiver

Sammen skræddersyer vi en løsning

Du modtager et tilbud

Thank you! Your submission has been received!
Noget gik galt. Tjek venligst om alt er indtastet korrekt.