Lån til bæredygtig energi,
lave omkostninger,
grønnere fremtid

Beregn dit energilån

Fri Indfrielse

Uden meromkostning

350.000 kr.

Lån op til

2,99%

Debitorrente

180 mdr.

max. løbetid
santander image

Et energilån er en god forretning

At energioptimere sin bolig kan være dyrt, grundet det relativt høje engangsbeløb. Dette skal dog ikke være en afgørende faktor, da disse “energikøb” er en rigtig god forretning både økonomisk, såvel som bæredygtigt. Derfor har vi gjort det nemt at komme i gang, ved at give dig muligheden for at låne hele beløbet eller det du mangler for at kunne komme i gang med en grøn investering.

Beregn dit energilån her
philip flindt, easygreen ceo

“Vi tilbyder et af markeds bedste energilån, da vi går ind og dækker 2% af hovedstolen, for at gøre det mere attraktivt for dig”

- Philip Flindt, EasyGreen direktør

easygreen happy house
easy green santander collaboration

Energilån hos Santander Consumer Bank

Hos EasyGreen har vi et samarbejde med Santander Consumer Bank, som gør det let tilgængeligt, at tage et energilån til enten en varmepumpe eller et solcelleanlæg fra EasyGreen. Hos Santander kan du låne op til 350.000 kr. og du vælger selv hvor mange måneder du ønsker at afdrage over, hvilket også gør at du selv styrer hvor meget du afdrager. Med et lån fra Santander Consumer Bank kan du til enhver tid indfri dit energilån uden meromkostninger.

Beregn dit energilån her

Spar penge fra dag et

Med de penge du sparer på elregningen, med et solcelleanlæg og på varmeregningen, med en varmepumpe, vil du stadig gå i plus med et energilån gennem EasyGreen.

Hvis vi tager udgangspunkt i købet af et solcelleanlæg hvor du skal låne 110.000 kr. med en ønsket løbetid på 180 måneder, vil du have en månedlig ydelse på 832 kr. Med et normalt solcelleanlæg kan du ca. opnå en månedlig besparelse på 1.500-2.000 kr* (i dette eksempel 1.255kr.) på din elregning, hvilket i sidste ende vil sige at du stadigvæk sparer penge hver måned under dit låns løbetid.

Eksemplet ses til højre


*baseret på 70% egetforbrug og en elpris på 3,61 kr/kWh. Årlig produktion er sat til 7.000 kWh.

Beregn dit energilån her
santander loan
*Du har altid 14 dages fortrydelsesret på denne finansieringsplan

Vores omtale på Trustpilot

Hvad siger vores kunder?

En højre pil
En højre pil

Kenneth R.

“Min klare og meget tydlige anbefaling, er du skal vælge Easygreen, især hvis du intet ved om solceller!”

Birthe R.

“Vi har fået en god og venlig behandling. Her fire måneder efter har vi et problem med GSRN-nr, ringer op, og vupti - så klarer de også det.”

Thomas C.

“En rigtig god oplevelse, på kun 2 dage for installation med et 10 Kw solcelle anlæg med montering på 2 tagsider. og et 10 kw batteri. Flinke montører og elektriker.”

Rasmus P.

“God og hurtig service, overholdelse af samtlige aftaler også de mundtlige!Næsten uanset tidspunkt på dagen, bliver mails besvaret.Slutproduktet ser virkelig godt ud.”

Morten F.

“Jeg er altid meget kritisk og desværre til tider et brokke hoved 😁 men jeg har på intet tidspunkt i processen med Easygreen været i tvivl om at jeg var i gode hænder..”

Martin J.

“Fuldstændig perfekt informationsniveau og service pr telefon hele vejen igennem processen. Elektriker og opsætningshold lavede et perfekt og hurtigt arbejde.”

Martin R.

“Jeg har lagt vægt på at finde et firma der ville håndtere opgaven fra start til slut. Det har Easygreen gjort. Alle aftaler overholdt, mail og sms’er er blevet besvaret. Jeg er meget tilfreds med arbejdet, de alle har udført..”

Stig J.

“Jeg kan rigtig meget anbefale Easygreenhvis der skal solceller på tagetrigtig behagelige håndværker og professionelt udførtOg ikke mindst opfølgningen fra Easygreen efterfølgende, rigtig godt.”

Mads R.

“God rådgivning og god kundeservice. Vi følte og føler os i gode hænder hos Easygreen!! De kan varmt anbefales!”

AT

“Meget professionel og servicemindet organisation. Jeg anbefaler dem gerne.”

Få et tilbud fra EasyGreen

Det kan du forvente:

group icon

Snak med en energirådgiver

house icon

Sammen skræddersyer vi en løsning

mail icon

Du modtager et tilbud

Thank you! Your submission has been received!
Noget gik galt. Tjek venligst om alt er indtastet korrekt.