Tag første skridt mod
et selvforsynende
erhverv

Få et tilbud

5 Stjerner

På Trustpilot

1.000+

Installationer

VE-Godkendt

Montører

378 ton

Årlig CO2 Sparet
inverter med solcelle

Hvorfor skal du blive EasyGreen partner?

Hos EasyGreen mener vi det skal være nemt at være grøn. Derfor hjælper vi dig fra A til Z i gennem hele din energioptimeringsrejse.

  • EasyGreen tilbyder eksklusive samarbejder med førende virksomheder som Risen, Huawei, Longi og Solax der giver dig adgang til markedsledende solcelleanlæg.

  • Vores ekspertise i grøn omstilling og energioptimering sikrer, at din virksomhed drager fordel af bæredygtige løsninger, der ikke kun reducerer miljøpåvirkningen, men også din langsigtede.

  • Med over 60 energioptimeringsspecialister garanterer EasyGreen ekspertise og pålidelig service. Vores erfarne personale, dokumenteret af vores topkarakter på Trustpilot, sikrer, at du er i trygge hænder.

erhverv solcellersolax

Hvorfor giver solceller
mening for dig?

Solceller til erhverv er en fornuftig investering af flere årsager. Først og fremmest reducerer solenergi virksomhedens miljømæssige påvirkning og opfylder skrappe miljøstandarder. Dette viser virksomhedens engagement i en grønnere fremtid. Økonomisk set tilbyder solceller betydelige besparelser på energiomkostningerne ved at udnytte den gratis og fornybare solenergi. Med stigende energipriser og myndighedsincitamenter er solceller en fornuftig investering.

Kom med på rejsen

Vi er kommet langt siden vores spæde start på Frederiksgade. Vi kan stolt sige at vi nu har monteret energioptimeringsløsninger i hele landet.

Se referenceanlæg

Få en grønnere profil

EasyGreen er din dedikerede partner på hele rejsen mod energioptimering. Vi guider dig gennem hele processen fra A til Z og skaber en skræddersyet handlingsplan for din virksomheds grønne transformation.

Vores ekspertise dækker alt fra indledende konsultation og energievaluering til installation af avancerede energiløsninger.Gennem hele processen overvåger og vedligeholder vi dit system for at sikre optimal effektivitet. Vi er ikke kun til stede under installationen, men støtter også din virksomheds vækst ved at tilbyde innovative og bæredygtige løsninger, når behovet opstår.

Lad EasyGreen være din pålidelige grønne sparringspartner, der guider dig mod en bæredygtig fremtid ved at levere skræddersyede handlingsplaner, som kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Plante ikon

Stabil elpris,
hver måned

Producer jeres egen strøm spar penge på elregningen

Sol ikon

Minimer co2
udledning

Blev selvforsynende og minimer jeg CO2- udledning

Bar ikon

Bliv klar til
klimaregnskab

Bliv klar til klimaregnskabet, med et solcelleanlæg du sparer penge på

Læs mere om solceller

Cirkel med pil ikon

Vil du høre mere om solceller? Så er du kommet til det rigtige sted! læs mere om fordelene ved et solcelleanlæg, samt om det giver mening på netop din adresse.

Cirkel med pil ikon

Læs mere om varmepumper

Cirkel med pil ikon

Vil du høre mere om varmepumpe? Så er du kommet til det rigtige sted! læs mere om fordelene ved en varmepumpe, samt om det giver mening på netop din adresse.

Cirkel med pil ikon

Læs mere om solceller med batteri

Cirkel med pil ikon

Et batteri til dint solcelleanlæg kan være en rigtige god investering læs mere om fordelene her.

Cirkel med pil ikon
Hus med solceller fra EasyGreen

Få et tilbud fra EasyGreen

Det kan du forvente:

group icon

Snak med en energirådgiver

house icon

Sammen skræddersyer vi en løsning

mail icon

Du modtager et tilbud

Thank you! Your submission has been received!
Noget gik galt. Tjek venligst om alt er indtastet korrekt.