luft til luft billede
Energikilde:
Varmepumpe

Luft-til-luft varmepumpe.

Det danske vejr

Optimeret til dit indeklima

pil ned
Montør icon

Lokal-kendte montører

pil ned
Hus og vejr icon

Overholder dansk lovgivning

pil ned
prisgaranti

Du sparer på varmeregningen

pil ned
Energikilde:
Varmepumpe
Luft til luft varmepumpe

Hvis du enten ønsker at energioptimere dit hus, eller en supplerende varmekilde, er en luft til luft varmepumpe det rigtige valg for dig. En luft til luft varmepumpe fungerer rigtigt godt til opvarmning af mindre huse, sommerhuse eller enkelte rum. Hvis du ønsker en større løsning med en varmepumpe som din primære varmekilde, passer en luft til vand varmepumpe bedre til dit behov. En luft til luft varmepumpe og en aircondition er to sidder af samme sag, da begge kan producere både varme og kulde. Dette giver dig muligheden for ekstra varme om vinteren, samt en nedkøling af soveværelset på de varmeste sommerdage.

Hvor mange penge sparer man med en luft til luft varmepumpe

Det man sparer ved købet af en luft til luft varmepumpe, afhænger meget af hvilken form for opvarmningskilde man erstatter. Hvis man sammenligner med en klassisk radiator, får man cirka 3 gange så meget ud af sin strøm via en luft til luft varmepump, hvilket skyldes forskellen i COP-værdien. På en klassisk radiator er COP-værdien 1, hvilket vil sige at for hvert kWh den får ind, spytter den 1 kWh varme ud. Med en luft til luft varmepumpe fra Toshiba får man mellem 2-3 kWh varme ud når pumpen bruger 1 kWh.
Dette betyder helt konkret at du får meget mere ud af udskiftningen til en luft til luft varmepumpe.

Se EasyGreens modeller

TOSHIBA UNIQUE

En designvindende varmepumpe med høj ydeevne.

Med et enkelt og stilrent design, med et cover af tekstil, som man selv kan designe, får du her en varmepumpe med en enorm høj præstation og komfort.  

Varmepumpen er mærket A+++ i køle og varme funktion, hvilket gør at du har varme hele året rundt. Helt uden at du skal bekymre dig om økonomien.

Et unikt indeklima

TOSHIBA er garant for innovation, effektivitet, pålidelighed, energibesparende og med en respekt for miljøet.  

Derfor har de et ultra pure filter, der fanger op til 94% af PM 2.5 og neutraliserer de forurenede partikler.

Lydsvag som aldrig før

UniQue er utrolig lydsvag. Med sine kun 19dB(A), vil du knap nok bemærke, at den kører.
Så du skal bare nyde det behagelige indeklima.

Eksklusiv fjernbetjening

Med installationen medfølger en eksklusiv fjernbetjening, udført i højeste kvalitet, som er let og intuitiv at benytte. Dette leveres med en magnetisk vægholder.  

Inkluderet i aftalen

Rådgivning
Montering af anlægget
Kabling samt tilslutning
Unique varmepumpe
Se produkt PDF
Favicon

TOSHIBA GREENLINE D9

En massiv varmekapacitet i et diskret design med bløde kanter.

Nordens mest driftssikre varmepumpe.

I energiklassen A+++, får du ikke en mere driftssikker varmepumpe i både køle- og varmefunktion.

Varmepumpen har en fabriksgaranteret drift helt ned til - 30°C, som vi sjældent ser i det danske klima. Denne varmepumpe kan levere op til 4,5 kW varme, ved en udendørstemperatur på -15°C, og stadigvæk bevare en COP på 2,21.

Med andre ord –en suveræn varmepumpe.

Markedets laveste udendørs lydniveau

Greenline D9 har det laveste udendørs lydniveau på markedet, som endda kan reduceres med yderligere 4 dB(A) via dets fjernbetjening. I laveste kørsel er den på mindre end 20 dB(A).

Perfekt indeklima

Med et TOSHIBA plasma filter, slipper du af med røg-gener, pollenartikler og andre lugte. Det er din sikkerhed for at holde indeluften frisk og ren.

Inkluderet i aftalen

Rådgivning
Montering af anlægget
Kabling samt tilslutning
Greenline D9 varmepumpe
Se produkt PDF
Favicon

TOSHIBA GREENLINE EDGE

Design og ydelse på en helt ny måde - selv ved -25°C.

Greenline Edge kan prale af en række funktioner, der sørger for den optimale komfort, ved selv de hårdeste omstændigheder.

A+++ energimærkning

Denne energimærkning gælder både for dens varme- og kølefunktion. Dette med sit SCOP på helt op til 5,1.

Inverterteknologi skabt af TOSHIBA

Med denne teknologi kan varmepumpen regulere varme- og kølekapaciteten til enhver tid, ved at justere kompressorhastigheden til den ønskede indendørstemperatur.

Afrimning på efterspørgsel

Du vil kunne fjerne is på udendørsdelen, hvilket gør, at varmepumpen vil fungere optimalt under selv de hårdeste forhold.

Komplet stilhed

Med sin silent funktion, kan den halvere lyden af den udvendige enhed, mens Quiet funktionen reducerer lyden, på den indvendige enhed helt ned til mindre end 19 dB(A).

Den mest kompakte på markedet

Med en længde på 798 mm, vil du finde, at dens dimensionerer den mest kompakte på markedet. Derudover er indendørsdelen i et eleganthvidt mat design, der passer ind i ethvert hjem.

Inkluderet i aftalen

Rådgivning
Montering af anlægget
Kabling samt tilslutning
Greenline Edge varmepumpe
Se produkt PDF
EasyGreen Favicon

TOSHIBA GREENLINE SA

Denne vægmodel giver maksimal komfort ned til -20°C, hvilket garanterer en enestående varmeydelse uanset det danske klima.

A++ energimærkning

Denne energimærkning gælder både for dens varme- og kølefunktion. Dette med sit SCOP på helt op til 4,6.

Inverterteknologi skabt af TOSHIBA

Med denne teknologi kan varmepumpen regulere varme- og kølekapaciteten til enhver tid, ved at justere kompressorhastigheden til den ønskede indendørstemperatur.

Det mest miljøvenlige kølemiddel R32

Dette kølemiddel er blevet fremtidens valg inden forkølemidler. Alle TOSHIBA’s varmepumper er med dette, og de overholder selvfølgelig de europæiske standarder.

Inkluderet i aftalen

Rådgivning
Montering af anlægget
Kabling samt tilslutning
En EasyGreen varmepumpe
Se produkt PDF
EasyGreen Favicon

TOSHIBA 2-VEJS GULVMODEL

Gulvmodellen er perfekt for dig, som ønsker en varmepumpe med høj ydelse og en diskret placering.

Den passer eksempelvis perfekt under et vindue eller eventuelt i stedet for en radiator.

Garanteret komfort ligegyldigt vind og vejr

Gulvmodellens fineste opgave er at forbedre luftcirkulationen og forbedre din livskvalitet, uanset hvilken årstid vi befinder os i.

2-vejs indblæsningsmuligheder

2-vejs indblæsnings-muligheder.

Indedelen er designet sådan, at du kan vælge dit helt egetfavorit-luftflow, da du enten kan vælge luft fra top front, bund front eller fra begge veje. TOSHIBA’s originale idé med denne type varmepumpe, har været at gøre brug ad bund front for at sikre en jævn fordeling af varmen i lokalet.

Trådløs fjernbetjening

Gør oplevelsen simpel og nem, med en fjernbetjening, der giver dig adgang til alle gulvmodellens funktioner.

Inkluderet i aftalen

Rådgivning
Montering af anlægget
Kabling samt tilslutning
Gulvmodel varmepumpe
Se produkt PDF
EasyGreen Favicon

Aircondition

En luft til luft varmepumpe, er en rigtig god investering når det er koldt udenfor og man har brug for lidt ekstra varme i hjemmet. Hertil kan varmepumpen også køle rummet, hvilket kan være essentielt på de varmeste dage når sommeren er over os. Man skal dog huske at den kolde luft koster betydeligt mere end den varme. Når man tænder op for den kolde luft, er det derfor vigtigt at man husker at slukke igen når man forlader hjemmet, for at undgå unødvendigt spild. Trods dette vælger mange stadig at lade aircondition køre, grundet de penge som er sparet hen over de kolde måneder når pumpen producerer varme. En luft til luft varmepumpe kan også bedre betale sig på sigt, når man sammenligner med en traditionel luftkøler. Dette skyldes varmepumpen kan spare dig penge hen over vinteren, hvilket kan være med til at udjævne de høje omkostninger som der er i forbindelse med nedkølingen af hjemmet.

Aircondition til soveværelset

Overvejer du at få installeret en aircondition i soveværelset til de varme sommernætter, er en luft til luft varmepumpe den helt rigtige løsning for dig. Som nævnt tidligere, er en luft til luft varmepumpe og en aircondition to sider af samme sag, og levere begge samme produkt.

En vigtig ting at bemærke når du får monteret en varmepumpe, er at der er to sider som sidder henholdsvis udvendigt og indvendigt på huset. Disse to skal som tommelfingerregel sidde så tæt på hinanden som mulig, for at undgå for dyr en montering. Dette og meget mere nyttig information om monteringen, kan du læse meget mere om her.

Airconditionservice - hvor ofte?

Hvor meget vedligeholdelse kræver en aircondition/luft til luft varmepumpe?

-      Det korte svar er næsten intet, og du kan gøre det hele selv uden at skulle have pengepungen op af lommen.  

Det smarte ved en Toshiba luft til luft varmepumpe er at filteret som sidder i, er nemt og let tilgængeligt at skifte. Her skal man dog være opmærksom på at hvis man bor i en husstand med kæledyr, vil det kræve at man skifter filteret lidt oftere end normalt grundet eventuelle hundehår eller andet. Selvom det ikke er lovkrav anbefaler vi stadig du får serviceret din varmepumpe en gang hver andet år.

Varmepumpe sommerhus

En luft til luft varmepumpe er den rigtige løsning til dig som skal have opvarmet sommerhuset eller kolonihavehuset.
Dette skyldes at denne slags fritidshuse ofte er mindre end et helårshus, og behovet for opvarmning er typisk mere sæsonpræget og afhænger af tilstedeværelsen i huset.
Det smarte med en luft til luft varmepumpe er at den er nem at slukke når man ikke er til stede i huset, så man har muligheden for at spare på strømmen. Luft til luftvarmepumpen fungerer også som en klassisk aircondition med muligheden for at køle rummet ned på de varmeste sommerdage/nætter.
Prisen på en luft til luft varmepumpe afhænger meget af behovet og monteringen, men det er som oftest meget billigere end hvis man skal have monteret en større luft til vand varmepumpe.

Hvis du vil vide mere om prisen på en varmepumpe kan du kontakte os her.

Få et tilbud fra EasyGreen

Det kan du forvente:

Snak med en energirådgiver

Sammen skræddersyer vi en løsning

Du modtager et tilbud

Thank you! Your submission has been received!
Noget gik galt. Tjek venligst om alt er indtastet korrekt.