Energikilde:
Solceller

Solceller i Asnæs

Jan og Inger flyttede permanent op i deres sommerhus.
Derfor ville de selv producere deres strøm.
Til gavn for klimaet og deres pengepung.

Fra sommer- til helårsbolig

For et par år siden rykkede Jan, Inger og deres hund Enzo teltpælene op, og flyttede permanent til deres sommerhus i Asnæs.

Udover at rykke tættere på havet og nyde skovens ro, så betød det også markant flere timer indendørs i huset, og dermed også et øget strømforbrug.

Derfor tog Jan fat i EasyGreen, for som han selv siger:

"Vi ville bare gerne have et solcelleanlæg, der fungerede til vores behov.
Solcellemarkedet kan godt være lidt af en jungle, men hos EasyGreen mødte vi kompetent rådgivning i øjenhøjde og endte med at investere i deres anlæg, fordi det simpelthen ikke gav mening andet”

Et anlæg der passer perfekt

Hos Jan og Inger installerede vi vores 5,76 kW anlæg til helårsboliger, der består af 16 paneler, en inverter- og batteribank på 5 kW.
For familien i Asnæs har det betydet, at de har kunnet bruge ca. 60% af den samlede producerede strøm til egetforbrug, og dermed kunnet sælge ca. 40% tilbage til el-nettet. Det svarer til en årlig besparelse på ca. 9000 kr. årligt på deres elregning.

Export mod egetforbrug
Anlæggets produktion siden d. 12/06/21
Få et gratis solcelletjek
Grøn højre pil

Lydløs og neutral

Det var vigtigt for parret, at inverteren og batteriet kunne placeres udendørs.

Dette var intet problem, da vi i samarbejde fandt plads til begge dele ude under carportens tag, hvor både komponenternes neutrale udseende og lydløshed overraskede både Jan og Inger.

Til sidst vil vi bare sige tusind tak fordi i valgte EasyGreen.
Vi er sikre på, at I får glæde af jeres nye solcelleanlæg i de næste mange år.

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med den grønne omstilling.

En klog og sikker investering

Et solcelleanlæg er en stabil investering, og de fleste husstande bør undersøge, om de kan energioptimere deres bolig, da der typisk kan være rigtig mange penge at spare for den enkelte familie.

Jan og Inger var også så fantastiske, at de gerne ville give deres anbefaling videre til andre, der skulle overveje at ville energioptimere deres hjem, og det er vi selvfølgelig utrolig stolte og glade over.

Vi vil gerne anbefale EasyGreen til alle, der skulle have et ønske om en nem, sikker og hurtig installation. Rådgivningen har været i top hele vejen og vi er utrolig glade for vores solcelleanlæg, der både sparer miljøet og vores økonomi for en masse.”

Vi siger tusind tak til Jan og Inger, fordi de valgte EasyGreen som deres solcelleleverandør, og er sikre på, at de får glæde af deres anlæg mange år frem i tiden.

Få et tilbud fra EasyGreen

Det kan du forvente:

group icon

Snak med en energirådgiver

house icon

Sammen skræddersyer vi en løsning

mail icon

Du modtager et tilbud

Thank you! Your submission has been received!
Noget gik galt. Tjek venligst om alt er indtastet korrekt.