Energikilde:
Solceller

Solceller i Liseleje

Charmerende træhus med koi-bassin og varmepumpe.  

Peer og Mai-Britt har selv bygget dette charmerende blå hus i Liseleje, Nordsjælland.

Udover at vende huset således, at de kunne nyde solen på deres store sydvendte terrasse, så har de længe haft drømmen om at udbygge haven med to koi-bassiner. Dette skete for et par år siden, da Peer gravede haven op og anlagde de to bassiner i forlængelse af annekset.

Et højere strømforbrug…

Med installation af pumper til bassinet og en luft/luftvarmepumpe, der kører i døgndrift inde i huset, så oplevede de to en stigning i deres elforbrug, og med stigende elpriser var tiden inde til at producere sin egen strøm og spare på elregningen.

Så blev EasyGreen kontaktet og vi besluttede derefter at sætte et 7,20 kW anlæg bestående af 20 paneler og et batteri, op på deres smukke sydvendte tagryg.

Sydvendt solcelleanlæg

72% af den producerede strøm
er brugt… I egen husstand.

Anlægget blev sat til d. 11. oktober og på trods af mange regnfulde dage uden meget sol, har det allerede produceret 250 kWh på 23 dage.

Det kalder vi en god investering.

Batteri og inverter udendørs.

Vi besluttede at placere anlæggets 5 kW batteri og invertertæt ved husets el-tavle, der gjorde installationen nem og ude af syne på husetsbagside.

Generelt vil vi altid anbefale at finde en placering så tæt som muligt påhusets el-tavle, da dette vil gøre den tekniske del af installationen en delnemmere.

Husk at vores komponenter sagtens kan tåle det danske klima, men det kan ogsåsagtens placeres indendørs i en carport/bryggers eller lign.  

"Tusind takfordi I valgte EasyGreen.

Vi er sikre på, at i bliver glade for jeres investering i de næste mange år. Det har været en fornøjelse at hjælpe jer og tak for gæstfriheden."

Få et gratis tilbud på et solcelleanlæg

Når du skriver dig op, påbegynder vi arbejdet med at tjekke din bolig. Derefter kontakter en af vores fagmænd dig og gennemgår mulighederne på din bolig.

Du er allerede blevet tildelt en af vores energirådgivere, som nu ser nærmere på din bolig.
Vi ringer til dig og finder det helt perfekte anlæg til netop dit behov.

Hvis du har lyst, kan du følge os her:
Oops! Something went wrong while submitting the form.