Ring 93 75 14 82

Man-Fre 9:00 - 16:30

Prøv vores anbefaler

Så du os på tv?

Prøv vores anbefaler
Energikilde:
Solceller

Referenceanlæg.

Reference-anlæg.

Et solcelleanlæg med udsigt ud over Guldborgsund.

Vi stræber altid efter at give vores solcelleanlæg optimale forhold, og i nogle tilfælde er det lettere end andre.

Et styks stik sydvendt-tagryg kombineret med intet skyggeindfald på taget overhovedet, så har du altså bare en vindersag.
Nå ja, så gør det heller ikke noget, at udsigten er helt suveræn ud over Guldborgsund.

Koi-bassin med koi og to stør.

Familien i Guldborgsund har installeret et koi-bassin, der blandt andet tæller to store stør og derfor kører pumperne i døgndrift.
Dette kombineret med at familien ofte er hjemme i dagstimerne, har det den betydning, at el-forbruget er jævnt fordelt i løbet af dagen, hvilket blot gør solcelleanlægget til en langt bedre case, da de får brugt strømmen når den produceres.

Det 6,48 kW anlæg bestående af 18 paneler, kommer derfor virkelig til sin ret i denne smukke husstand.

El-bil med smart App.

Flere husstande vælger i dag at investere i en el-bil, da det giver mening for klimaet og økonomien. I Guldborgsund er de ingen undtagelse, og med en smart Malmberg ladestander, der kan styre opladningsniveauet via App, får de det mest optimale ud af deres solcelleanlæg.

På billedet ser vi installationen af en 5 kW batteribank (nederst) og en inverter (øverst). Her er der gjort plads til en opgradering af batteribanken, hvis der er behov.

Batteri, Inverter og oplader.

Samlet.

Vi placerede anlæggets 5 kWh batteri og inverter i husstandens garage, hvor komponenterne gjorde ladestanderen selskab, så alt elektronikken er samlet et sted. En nem løsning for familien og os.  

Endnu engang, tusind tak, fordi at vi måtte installere jeres grønne investering. Vi er sikre på, at det bliver et langt lykkeligt ægteskab.

Vil du høre mere om vores solcelleløsning?
Få gratis rådgivning omkring dit og din boligs behov.

Når du skriver dig op, så påbegynder vi arbejdet med at tjekke din bolig op. Derefter kontakter en af vores fagmænd dig og giver dig en grøn rådgivning.

Tak! Vi går straks i gang med at se på dit tag og så ringer vi dig op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.