Ring 93 75 14 82

Man-Fre 9:00 - 16:30

Prøv vores anbefaler

Så du os på tv?

Prøv vores anbefaler
Energikilde:
Solceller

Kan mit tag holde til et solcelleanlæg?

Hvis du er i tvivl om din tagkonstruktion, eller dele af denne, kan holde til både vægten af håndværkere og panelerne i solcelleanlægget, så kan det være en god idé at få dette undersøgt inden den endelige beslutning tages.

Vi har herunder samlet lidt fakta omkring tagkonstruktioner, vægt og muligheden for professionel sparring omkring din bolig.

Robuste danske tagkonstruktioner.

Lad det være sagt med det samme. Langt de fleste danske tagkonstruktioner er generelt bygget til at kunne modstå lidt af hvert. En god tommelfingerregel er således, at som udgangspunkt kan de danske tage sagtens holde til flere håndværkere på et lille område samtidig og til vægten af et solcelleanlæg.

Lette solcellepaneler.

Vores standard solcellepanel vejer lige under 20 kg. Det vil derfor ikke belaste dit tag i særlig stor grad, da disse paneler også vil være fastspændt på et beslagssystem, hvilket yderligere vil reducere presset på et givent punkt på taget.

Til sammenligning vil et standardanlæg på 5,76 kW, hos EasyGreen, bestå af 16 paneler og ca. fylde 30m² på tagfladen.

Skal vi hjælpe dig?

Et solcelleanlæg er en fantastisk, lang og stor investering.
Derfor skal det også virke upåklageligt.

Har du et hus med et gammelt tag, en meget let tagkonstruktion eller en mistanke om at tagets underliggende tagkonstruktion er svækket én eller flere steder, så kan du søge professionel hjælp.

Vi har gjort det nemt og let for dig, da vi har lavet et samarbejde med NEMINGENIØR, der kan sørge for en simpel statisk beregning, der kan afgøre om, hvorvidt en installation kan finde sted.

Du kan høre mere lige her
En højre pil

Vil du høre mere om vores solcelleløsning?
Få gratis rådgivning omkring dit og din boligs behov.

Når du skriver dig op, så påbegynder vi arbejdet med at tjekke din bolig op. Derefter kontakter en af vores fagmænd dig og giver dig en grøn rådgivning.

Tak! Vi går straks i gang med at se på dit tag og så ringer vi dig op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.